22.10.2015

Eteisen sisustusta

Eteinen on usein haasteellinen sisustaa, kun aina tuntuu, että sillä ei ole oikein muuta tekemistä kuin takkien ja kenkien säilytys. Meillä on monia liukuovikomeroita, ja niiden taakse saa hyvin kaikki piiloon; aina ei niin hyväänkään järjestykseen. Eteisestä on käynti moneen suuntaan, joten meillä eteisessä on vain Ikean Malm-lipasto ja tuoli liukuovikomerosysteemin toisella puolella.  Lipaston sisälle saa säilytykseen kaikenlaista. Tällä hetkellä siellä on vaatteita, lahjapapereita ja -naruja sekä sellaista muuta vähemmän tarpeellista tavaraa. Liukuovikomeroiden sisään menee takit ja yhteen hyllystöön lelut ja kirjat sekä taas niitä vähemmän tarvittuja tavaroita; ja niitähän tahtoo riittää ihmeen paljon.

Tähän tilaan on kiva laittaa tunnelmavalaistusta lampulla, vaihtaa taulua ja pöydän päälle tulevia tavaroita. En ole kovin ahkera mitään asetelmia tekemään, vaan haluan käytännöllisyyttä pöytien päälle. Tässäkin on huivit usein esillä, hajuvesiä ja koruja, joita voi ottaa nopeasti mukaansa, kun niitä tarvitsee.Hauskaa keskiviikkoa Sinulle!

18 kommenttia:

 1. Eteinen ON haasteellinen sisustettava! Me löydimme oikean ratkaisun eteiseen vasta viime kesänä. Seitsämän vuotta ehdittiin taloamme asustaa ja sen seitsämän vaihtoehtoa käydä läpi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun vihdoin löysitte ratkaisun!Harmi,että eteinen on vain välikulkupaikka.Joskus olen ajatellut,että siellä vois kaapissa olla vaikka työpiste!Siis liukuovikomeron sisällä.

   Poista
 2. Kivasti olet asetellut tavarat ja mikä upee kukkakimppu! Ihanaa loppuviikkoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä vaihtelua pienillä jutuilla kotiin!

   Poista
 3. Ihana asetelma lipaston päällä! Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 4. Meillä on eteisen sisustus kanssa haasteellinen kun ovia joka suuntaan...siellä näyttää sisustus osuneen oikein nappiin, kiva asetelma ja ihana tuo taulu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo malm-lipasto on hyvä hankintasia, ja mahtuu paljon tavaraa laatikoihin.

   Poista
 5. Kivan näköistä :)
  Meillä eteinen ikuinen murheenkryyni. Huonosti suunniteltu. Huonosti säilytystilaa. Rakennusaikana tuli vielä sellainen ongelma, että tuulikaappi kaventui 20 cm, ja se ei ainakaan parantanut asiaa...
  Meillä eteisessä kaksi isoa Malm-lipastoa vierekkäin, niin saatiin edes vähän säilytystilaa. :)
  Noi Malmit on kyllä tilavia, ja lisäksi ne miellyttää mun silmää kaikessa yksinkertaisuudessaan. Noi lasilevyt päälle on ihan huippuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös noista lasilevyistä, tuo arvokkuutta ja särmää tavalliseen hyllyyn.Meillä sähkökaappi yhden liukuovikomeron sisällä,oikein hienosti suunniteltu!

   Poista
  2. Päätinpä räppästä kuvan meidän Malmeista tämän aamun tunnelmissa. Hankin juuri Ikeasta uuden (ja halvan) pöytälampun vanhan ikealaisen tilalle :) Yleensä näin syksyllä mulla on kynttilähurrikaani tason päällä, mutta tällä kertaa Cittarin tarjousneilikat. Kukat on ihania sisustuksessa :) Niin kuin tuo sinun kimppusikin <3

   Poista
  3. Kukat ovat ihania aina. Kesällä saan omalta pihalta, mutta näin muina aikoina kaupan kassan kautta! Tuo Malm on ihan toimiva eteisessä. Oletko muuten pultannut seinään kiinni? Jos avaa pari laatikkoa niin saattaa keikata!

   Poista
 6. Oikein kivan näköistä. Nuo paperiset pallukat näyttää kivalta lasiastiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nei on Kärkkäisen tässä hankittu.olen ajatellut huiviin säilytyspaikka nyt tuota lasimaljakkoa.

   Poista
 7. Hei Aikku! Nyt kun tätä vastailen, olet siellä kaukana jossakin.
  Kivaa sisustusta! Lasimaljat ovat mainioita, niitä voi käyttää moneen. Yhteen laitoin juuri tuikkuja.
  Ps. Olen alkanut kirjoittaa uutta blogia, vanha tuli tiensä päähän. Käy joskus kurkkaamassa, kun olet täällä Pohjolan perukoilla taasen. Blogin nimi on Tuula's life!
  Olenkin Instagramista seurannut matkaanne. Matkakuume iskee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn kurkkaamassa blogiisi!Olen sellainen sisustusfriikki tuon matkustelunyt lisäksi.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com