24.10.2015

Tuulahdus Lontoosta

Täällä on vietetty miljoonakaupungissa pientä lomaa ja aina vain riittää näkemistä sekä kokemista. Lensimme Finnairin reittilennolla Heathrown kentälle ja sieltä junalla Stockwelliin. Meillä oli apartmentos -huoneisto vuokralla, että on tilaa viidelle hengelle. Lontoossa kun hotellihuoneet ovat pieniä ja ahtaita. Stocwell alueena on lähiö, jossa enemmän asuu tummia ja muualta tulleita ihmisiä. Nähtävää ei alueella juurikaan ole, metro oli majapaikan vieressä, jolloin neljällä pysäkillä pääsi Green Parkiin ja viidellä pysäkin välillä Oxford Cirkukseen.

Laitan matkakertomusta ja kohteita paremmalla ajalla. Jos joku teistä lähtee Lontooseen lomalle!


    London Eye ja Thames


     Big Ben ja Westminister Abbey


    Vohveleita Wafflermaisterilta

Leppoisaa lauantaita !!


7 kommenttia:

 1. Hei Aikku! Terveisiä Lontooseen. Lontoon kuvia on aina kiva katsella, vaikka ei matka sinne veisikään. Vohveleilta poskeen, niin jaksaa taas kulkea :)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo on niin iso paikka,että vain pienen osan ehtii vierailulla nähdä.Nyt oli tämä 3v mukana,niin rajoitti hiukan menemistä.Notting Hill oli tarkoitus käydä,mutta toiste.Tytär kävi katsomassa Leijonakuningas-musikaalin.Mä rakastuin Abban musikaaliin viimeksi. Nuo vohvelit on herkkuja!Ja täyttäviä..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sanon muuta.Harmi kun tuo euro-raha on huonossa kurssissa,että hinnat olivat kalliita.

   Poista
 3. Stockwell kuuluu Lontoon up-and-coming -alueisiin, vaikka ei ehkä ihan vielä kaikkein trendikkäintä aluetta olekaan. Silti mahtavan hyvien yhteyksien päässä olette majoittumassa. Lontoo on lempikaupunkini, ja edellisestä käynnistä on aivan liian kauan. Paratkoon, pitäiskö alkaa katsella joulunalusajan lentoja, hmph.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana reissu teillä! Iloa ja valoa viikkoosi

  VastaaPoista
 5. Lontoossa on vielä pakko päästä käymään joskus.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com