27.10.2015

Joulu jo mielessä

Onpas pimeää ulkona jo aikaisin, kun kellot siirrettiin talviaikaan, niin kohti kaamosta mennään. Maanantai-illan iloksi sain paketoitua joululahjoja, joita ostin matkalta. Onkohan täällä muita aikaisia jouluihmisiä jo liikkeellä? Matkalta saan usein sellaisia kivoja lahjaideoita, että niitä ei ole täällä meidän kaupoissa. Lontoossa piti käydä Disney Storessa ja siellä myös on aikuisille iloa silmille. Primarkista löytyi lahjapaperia, nauhoja ja kortteja. Viikonloppuna on pyhäinmiesten päivä ja meillä on pienet Halloween -juhlat tiedossa. Kurpitsan kaiverrusohjeita mies lueskeli tänään lehdestä, toivottavasti löytyy kohtuuhintaisia kurpitsoita vielä kaupasta!
Näihin lisäilen vielä rusetteja ja nauhoja koristeeksi. Hinnaltaan nämä koristeet olivat kaikki punnan kappale eli n. 1,30€/kpl. Hinta ei päätä huimaa.Joko sinä olet paketteja hankkinut? Valoisaa uutta viikkoa ruudun toiselle puolelle!!

9 kommenttia:

 1. Ihanaa paperia ja ruusukkeita ja kortteja :) Olen pari lahjaa jo ostanut mutta ne ovat vielä paketoimatta :) Mukavia halloween juhlia teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina höyrähdän näihin ihaniin papereihin ja koristeisiin. Kortit ovat myös heikkouteni.

   Poista
 2. Tykkään ihan mahdottomasti paketoinnista ja yritän hillitä itseni että saan säästeltyä puuhan joulukuuhun tai edes marraskuun lopulle. Olen hyödyntänyt hyvät lego-tarjoukset jo hyvissä ajoin jemmaan. Meillä on kaksi joulukuun lasta joten heidän syntymäpäivien vietto hieman toppuuttelee joulunodotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös synttäreitä joulukuussa ja tammikuussa on kolmen serkun synttärit. Joten haastetta lahjojen kanssa. Serkut saavatkin usein vain yhden hyvä lahjan synttäripäivinä.

   Poista
 3. En ole vielä ostanut lahjoja, mutta katsellut olen. Ihanaa paperia! Kivoja juhlia teille :)

  VastaaPoista
 4. Muutama lahja jo löytyy kaapin perältä :)

  VastaaPoista
 5. Voi lahjahommat alkaa olemaan jo melkein hankittuna. Ihana kun näitä joulujuttuja saa jo fiilistellä näissä blogeissa. Niin söpöläistä paprua. Hyvää loppuviikkoa

  VastaaPoista
 6. Ihania lahjoja ja koristeita <3 Yksi lahja on vasta odottamassa paketointia. Täytys nyt kyllä jo kovastikkin rueta lahja hankintoja tekemään.. Mukavia halloween juhlia teille! Meillä pidettiin pikkuisille eilen jo halloween kemut :)

  VastaaPoista
 7. Ihania lahjoja ja hienoja koristeita. Täällä vasta pari lahjaa. Paketoimatta. Tulee aina kivoja muistoja mieleen, kun kuulen tuon Primarkin liikkeen. Olen joskus kauan sitten asunut Irlannissa ja Primark tuli tutuksi. Ihana, monipuolinen kauppa.
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com