13.10.2015

Saisiko vinkkejä Lontoon matkalle

Loma on aika monesti mielessä ja sen suunnittelu on mukavaa puuhaa. Rantalomalle riittää usein parin päivän retkeilyt, kun taas kaupunkikohteissa haluaisi nähdä enemmän. Joissakin isoissa kaupungeissa on nähtävää ja koettavaa useammalle matkalle.Olisiko sinulla vinkata mitä Lontoossa voisi ja kannattaisi käydä katsomassa? Minne voisi otttaa myös kolmevuotiaan rattaiden kanssa mukaan.

Pari vuotta sitten kävimme näissä kohteissa: London Eye, Harry Potter lavasteet (Warner Bros -studio) Kensingtonin palatsi, Madame Tussaudsín vahakabinetti ja Kansallismuseo. Vahakabinettiin olemme nyt myös menossa ja siihen lippuun saisi esim. liitettyä Sherek´s Adeventure ja Sea Lifen. Onko näistä kokemuksia? Musikaalit myös kiinnostavat, viimeksi kävimme katsomassa Abban Mamma Mian ja nyt oli suunnitelmissa Leijonakuningas. Ja ostospaikoista vinkkejä myös otetaan vastaan! Primark ja Victoria´s Secret on jo listalla.


Tylypahka Harry Potterin kulisseissa Warner Bros studiolla

Mitä suunnitelmia sinulla on syyslomalle?

5 kommenttia:

 1. Valitettavasti en oo päässyt vielä Lontooseen asti. Ihana reissu tulossa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittelen kuvia sieltä, joten sitten nojatuolimatkalle!

   Poista
 2. Minä olen käynyt niin pikaisesti Lontoossa pari vuotta sitten että jäi harmittamaan, siellä on varmasti paljon nähtävää....Mukavaa reissua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Odotan innolla matkaa ja tulee tänne postausta sieltä.

   Poista
 3. Ei taida Cat's enää mennä musikaaleissa...
  Mutta Eläintieteellinen museo kuuluu kestosuosikkeihini Lontoossa!
  Hyvää lomaa!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com