11.12.2015

Perjantain kuulumisia

Viikot suhahtavat nopeasti ohitse eikä tämä pimeän aika helpota yhtään asiaa. Enää viikko arkea ja joulu on sen jälkeen ovella. Viime vuodesta viisastuneena olen ostanut ja laittanut joulukukkia esille hyvissä ajoin, että ehtivät kukkia. Äitini toi synttärisankarille lahjaksi tämän monilatvaisen valkoisen joulutähden.  Meillä perinteiset joulukukat ovat hyasintit, joulutähdet ja kauniit amaryllikset. Kaikissa on kukat auenneet ja osa on vielä aukeamassa. Tänään on myös juhlittu synttäreitä, ja kakkua syöty oikein olan takaa.

Joko teillä on joulukukat kukassa? Mikä on sinun lempikukka jouluna?

15 kommenttia:

 1. Mun lempikukat on jouluna amaryllis ja hyasintti :) Mukavaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat kuin mulla! Kivaa viikonloppua myös sinne sulle!

   Poista
 2. Mä kävin tänään ostamassa joulukuusen koristeita ja haaveisiin jäi yksi iso tuohipukki, mikä pitää varmaan vielä ostaa. Ihanan näköistä sulla. :)

  VastaaPoista
 3. Lempikukkiani ovat amaryllikset ja valkoiset hyasintit. Jouluruusua voisin kokeilla, jos löytäisin jostakin ja huonekuusikin näyttää kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluruusu on itselle myös uusi tuttavuus!! Voisin kokeilla myös!

   Poista
 4. Ihania kuvia ❤️ Lempparijoulukukkia on hyasintit ja joulutähdet :) Hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat <3 Valkoinen joulutähti on niin kaunis.
  Itse olen ostanut vasta valkoisen hyasintin koska halusin sitä tuoksua kotiin.
  Amaryllis on lempikukkani :)
  Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuoksu on myös mitä tuo hyasintti tuo tullessaan kotiin!

   Poista
 6. Ihanaa joulutunnelmaa. Joulukukat on ihania, enkä osaa sanoa onko ihanin hyasintti, joulutähti vai amaryllis...mukavaa viikonloppua Aikku

  VastaaPoista
 7. Kaunis joulutunnelma teillä. Meillä oli eilen reissun jälkeen ensimmäiset vieraat. Ostin ruokapöytään valkoisen joulutähden ja vieraat toivat amarylliksen, joten nyt on saatu ripaus joulutunnelmaa meillekin.
  Puerto de la Cruz oli joulutähtiä tulvillaan. Siellä koristetaan jouluna kaikki puistot ja pienemmätkin alueet punaisilla ja valkoisilla joulutähdillä.
  Joululempikukkani vaihtelee, mutta valkoisista kukista tykkään.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Sulla on siellä samat kukat kuin täällä jouluksi. Kanarialla oli myös joskus tähän aikaan paljon joulutähtiä, mielestäni niitä oli luonnossakin kasvamassa. Kyllä se aurinkoloma piristäisi tähän pimeään vuoden aikaan!

   Poista
 8. Joulukukka viimeistelee tunnelman. Tykkään valkoisesta joulutähdestä myös, ja amaryllis on ollut monta vuotta suosikkini. Se on aika vaatimaton nuppuvaiheessa, mutta todella näyttävä, kun kukat aukeavat täydellä voimallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amaryllis on myös mun suosikki. Täällä se jo kukkii täydeltä kukalta, mutta eipä ollut niin isot kukat kuin joskus on ollut! Halpa-Hallista ostettu.

   Poista
 9. Kaunista tunnelmaa. Me toimme kuusen jo viikonloppuna kotiimme, että ehtis sitäkin fiilistellä. Joulu menee niin nopeesti loppuseltaan ohi. Kivaa alkuviikkoa sinne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo toivonut meillekin aitoa kuusta sisälle, että siitä ehtii nauttia enemmän kuin jos se tuodaan aattona kotiin.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com