16.12.2015

Luminen kuusi

Täytyypä suositella täälläkin Partyliten kaunista valaisevaa kuusi-somistetta. Siihen saa ajastettua viiden tunnin päälläoloajan, ja sen jälkeen se sammuu itsestään. Vaihtoehtona on myös on ja off-tilat, jos ajastusta ei halua käyttää. Iltaisin on kiva sytytellä kynttilöitä, mutta jouluvalojen ja kynttilöiden sammuttaminen on aina oma hommansa. Tämän kuusen, jonka sisällä on ikäänkuin kynttilä, niin ratkaisee pulman. Tämä on myös niin ihastuttava valkoinen ja kimaltava sisustuselementtinä myös. Ajattelin, että sitä voi pitää esillä myös joulun jälkeen, koska ei ole niin jouluinen juttu.

Vaikka elämme sähköisessä ajassa, niin ei kyllä mikään voita oikeaa aitoa postilaatikkoon tulevaa korttia. Meidän kortit olivat "joulukoriste"-aiheisia tänä vuonna.Nämä koristeet teippasin valkoiselle kartongille ja sujautin kuoreen. Osa kyllä saa ihan painetun kortinkin. Tässä myös ideaa yhdestä kortistani, joka tänään tuli postissa. Punavalkoinen kuusi on taiteltu paperista kivasti, että siinä on lunta myös mukana. Kaunis!
Oletko sinä saanut joulukortteja?

6 kommenttia:

 1. Kaunis valaisin ja just pimeällä on varmaan upea! Sievä kortti :) Tunnelmallista viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunis kuusi ja todellakin voi hyvin pitää myös joulun jälkeen esillä.
  Kortti on todella kaunis. Kiva idea taitella paperista nuo kuuset.

  VastaaPoista
 3. Kuusi on kaunis <3 ja tuo lumiukkokin on hauska :)
  Kortti on tosi kaunis. Mulla oli ajatus tehdä paperivuuista just tuolla tyylillä mutta en löytänyt enää kauniita muffinssivuokia.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kuusi ja kortti tosi ihana myös

  VastaaPoista
 5. Kaunis hohtava valkoinen kuusi.
  Joulukortteja on tullut joitakin. On niitä joka vuosi kiva antaa ja saada, vaikka määrällisesti on tapa vähentynyt aikalailla huippuvuosista :)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo joulukuusi ❤️ Hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com