28.12.2015

Oivaa ja vielä jouluista sisustusta

Talven ensimmäiset pakkaskelit ovat tulleet. Kotona huomaa, että lämmitykset eivät ehdi ihan samaan tahtiin tuoda lämpöä kuin tuolla ulkona mittarin miinusasteet nousevat. Tänään kävimme katsomassa toppatakkeja Kärkkäisen alennusmyynnistä, mutta ei oikein löytynyt mitä haimme. Alennukset olivat 30-40%, ja vain osa tuotteista oli alennuksessa. Kärkkäiseltä yleensä on löytynyt hyvin kivoja toppavaatteita alesta. Etsintä siis vielä jatkuu.

Joulupukki toi lisää Marimekon Oiva-sarjaa. Yksi ihana tarjoiluastia oli täynnä Fazerin sinisiä suklaakonvehteja. Mukeja tuli kaksi lisää, ja mikä niistä on juoda teetä tai kahvia.Tässä näkymää meidän jouluisesta sisustuksesta. Joulukuusi on olohuoneen viereisessä huoneessa, joka on tuossa kuvassa oikeassa reunassa. Meidän joulukuusi onkin niin komea muodoiltaan, että saapa nähdä miten sen raskii sitten viedä pois. Jouluvaloja on tullut laiteltua ympäri kotia. Tykkään tuosta isosta tähdestä ja pallovaloista.Valoja on myös terasseilla, kuten tuossa alimmaisessa kuvassa näkyykin.
Tänään ja eilen on paistanut aurinko, terassi on ilmojen vaihtelujen vuoksi tehnyt upeat kuurankukat ikkunoihin. Kauniita taideteoksia!


8 kommenttia:

 1. Tuo marimekko on niin kaunis <3 Mulla myös sama keräilyn alla :)
  Oih miten kaunista teillä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin vielä tuohon sarjaan kahvikupit hankkia.

   Poista
 2. Oiva on kyllä kaunis sarja. Ihamaa loppuvuotta Aikku

  VastaaPoista
 3. Kauniit jouluvalot tuovat tunnelman. Tuo Marimekon sarja on raikas. Minä sain uudeksi kahvimukiksi ihanan lettikuvioisen Iittalan Sarjaton mukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjaton on myös kiva mallisto,kun siihen voi yhdistää mitä vain keskenään.

   Poista
 4. Ihania astioita ja tunnelmallisia kuvia ♡

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com