26.12.2015

Mitä pukki toi?

Lahjojen antamisessa on aina oma idea mukana siitä, mitä ajatuksia lahjalla haluaa läheiselleen antaa. Joku lahja on vuodesta toiseen sama kuten kosmetiikkasetti. Tai joskus kerätään jotain sarjaa, ja se onkin oikein järkevä lahja. Itse olen ihastunut Marimekon Oiva-sarjaan; pukki toikin kaksi mukia ja yhden  tarjoilukupin kokoelmaani lisää. Marimekon lahjat vielä paketoidaan niin ihaniin papereihin ja nauhoihin. Tiedän, että Teema-sarja on nuorten suosikki tai Kastehelmi, joten niitäkin oli läheisten paketeissa.

Sain itse monia ihania lahjoja ja olen niistä hyvin kiitollinen ja onnellinen. Nuorin kummityttöni on tehnyt taas upeat taideteokset minulle; ja taulukokoelma saa yhden lisää. Tässä haluan tuoda esille kaksi joulunpunaista lahjaa, joita pukki toi: Lumoavan Lumi- joulukoristeen ja Twiningsin jouluteetä pallon sisällä. Joulutee toi mieleen meidän matkan Lontooseen ja pakkauksesta löytyikin tuttuja nähtävyyksisiä sieltä. Lumoavan Lumi-koristeen kotimaisuus on itselle myös tärkeä asia ja koristeen mukana tullut runo, jossa on niin ihana sanoma. Kannattaa lukea!Tänään on lenkkeilty Papusen kanssa  ja kuntosalilla käyty, ja aurinko jaksoi paistaa vähän aikaa. Taivaalla näkyi jopa oikein komeaa sinistä, vaikka lumisade yllättikin jo kesken lenkkeilyn.


Mitä sinä sait lahjaksi?

9 kommenttia:

 1. Oi miten suloinen juttu, teetä pallon sisässä! Oikein hyvää arkeen paluuta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea ja sisällä monta jouluista teelappua.

   Poista
 2. Jouluinen teepallo näyttää kivalta. Minä sain lahjaksi Juha Tapion cd-levyn "Sinun vuorosi loistaa", kummityttöni tekemän sudenkorento-heijastinkorun, ruokalahjoja (taatelikakun, hilloja, kaneliässiä) ja rahaa äidiltäni.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet saanut ihastuttavia lahjoja!Me saimme myös kaksi kuivakakkua;tykkäsin kympillä.

   Poista
 3. Ihania lahjoja ❤️ Mukavaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
 4. Kaunis runo <3 ja ihanat lahjat olet saanut :)

  VastaaPoista
 5. Ihania lahjoja olet saanut ♥

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com