22.8.2016

Keittiön pöytäideaa


Sisustajan kodissa tulee aina uusia ajatuksia miten joku kodin huonekalu voisikin olla jotain muuta mallia, väriä tai tyyliä ja sen vuoksi olen pähkäillyt keittiön pöydän kanssa, kun se ei vain miellytä silmää tuoleista puhumattakaan. Pöytä sai keväällä Artekin Sienna kankaan; peittää vähän pöydän pähkinän väriä, johon olen hiukan kyllästynyt.

Kuin tilauksesta tietsikan näytölle ilmestyi Elloksen mainokset ja alennuskoodit. Elloksella oli Perstorp- pöydän kansia ja jalkoja erikseen myynnissä. Tässä houkutteli myös hyvä alennusprosentti. Sitten toinen pöytämalli mikä tuli vastaan vähän aiemmin, oli muistaakseni Norman Copenhagenin sivustolla saman tyyppinen pöytälevy ja jalat.  Tämä malli eri värivaihtoehtoineen oli  tulossa vasta lokakuussa markkinoille. Sitten pitäisi löytää sopivat tuolit pöytään.

Ellos Home Perstorp-pöytälevy 180x95 cm
kuva lainattu www.ellos.fi                                     Millaisia keittiön pöytä ja tuoleja sinun kodista löytyy?

15 kommenttia:

 1. Voi että, oispa ihana saada uudet ruokailukalusteet...Maksavat vaan niin kovasti. Ei passaa yhtään käydä ees kattomassa, kun kuume voi iskeä. Kivaa viikkoa 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tuli postikuluja yli 50e. Ja pitää hakea toiselta paikkakunnalta. Ja sitten ne tuolit...saa nähdä tuliko ihan huti ostos.

   Poista
 2. Pöytä, on NIIN vaikea hankinta. Meillä oltiin vuosi ilman pöytää, kun en osannut päättää tai en löytänyt mitä etsin. :) No, meillä on keittiössä (ahdas paikka) pyöreäpöytä trumpettijalalla ja kaverina Calligarisin tuolit. Ja, ruokahuoneessa mieheni tekemä pöytä lämpökäsitellystä koivusta ja tuoleina Kaanit. Tykkään yhdistelmistä kovasti.
  Tsemppiä etsintään ja hankintaan!

  VastaaPoista
 3. Tunnen tuskasi :D Meillä on ehkä vähän liian suuri pöytä pieneen tilaan nähden, mutta toisaalta on kiva viraiden tullessa, että pöytätilaa on paljon ja isossa pöydässä kaunis kattauskin pääsee oikeuksiinsa <3 Joskus silti haaveilen aavistuksen pienemmästä ja täyspuisesta lankkupöydästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli myös mulla mieleen, että olisiko meille riittänyt pienempi pöytä, kun olen ajatellut saareketta keittiöön. Lankkupöytä olisi varmasti upea!

   Poista
 4. Me uusittiin pari kesää sitten Ikean setin tilalle Iskun vai oliko Askon?, no anyway valkoinen korkeakiiltoinen pöytä ja pellavanväriset kangastuolit. Että, mä tykkään, vieläkin. Raikasti keittiötä ja valkoiselle korkeakiillolle saa kattaukset näyttämään kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan sulla blogissa kuvaa keittiöstä? Voisin katsoa millaiset tuolit, kun ne nyt sitten seuraavaksi pitäisi keksiä. Yhdet tuolit on, mutta ne on antiikkiset ruskeat. Eli värin puolesta ei käy enää. Itse olen ne hionut joskus ja maalannut.

   Poista
 5. Toivotaan, että saat pian uuden ruokailuryhmän, ei helppo valinta tosiaan!
  Meillä nyt oleva ryokailuryhmä oli heräteostokseni, kun sattumalta menin paikalliseen huonekalukauppaan. Ihastuin pöytään oitis ja se oli saatava, entisen kirsikan värisen tilalle. Onneksi olen ollut tyytyväinen pöytään ja tykkään siitä vieläkin hirmuisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sitten ollut hyvä heräteostos. Meillä on pähkinän värinen, ja siksi se ei enää miellytä. Ja on kyllä kauan ollut käytössäkin, että on vielä seuraavallekin pöytää. Välillä ajattelin, jos maalauttaisin valkoiseksi. Mutta haluan vähän kevyempää nyt keittiöön.

   Poista
 6. Täällä tekisi mieli uusia tuoleja ruokapöydän ympärille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä olen nyt googletellutkin, että mikä on sopiva myös pöydän malliin.

   Poista
 7. Täällä tarvittaisiin myös uutta ruokailukalustoa kipeästi. Pöytä nyt vielä menettelee, mutta tuolit ovat kauhean näköiset. Onhan ne jo 11 vuotta vanhat. En vain tosiaan tiedä yhtään millaista lähtisin edes hakemaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä tulee tänään,mutta tuolit sitten seuraavaksi mietintään.

   Poista
 8. Ruokapöytä on täällä ollut jo pitkään tilauksessa jos sitten ensi kesäksi ehdittäisiin sellainen rakentamaan itse :) Haaveilen myös rottinkisista tuoleista ruokapöydän ympärille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva diy-projekti sitten ens kesänä edessä!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com