27.8.2016

Syys- ja joulumalliston lanseeraus Partylite

Eilen olin Partyliten syksy- ja joulumalliston lanseeraustapahtumassa. Kynttiläaika alkaa olemaan taas käsillä ja katse jo syksyssä jopa pientä vilkuilua myös joulunsuuntaan. Kynttilät ja erilaiset somisteet ovat helppoja kodin sisustuksen ilmeen muuttajia. Minua sykähdytti ihanat kynttiläpurkit ja -maljat, joista saa kivoja kannellisia lasiastioita pienten tavaroiden säilytykseen. Partyliten kynttiläpurkit ovat myös elintarvikelasia, joten sopivat myös keittiöön astioiksi.

Uutta olivat Signature-sarjan yhdistettävät kaksi tuoksua keskenään, josta tulee yksi erilainen tuoksu. 3 sydänkynttilämaljaa (kuvassa)  voi polttaa yksi kerrallaan kahta eri tuoksua tai jos ne palaa  yhdessä, niin niistä tuleekin ihan eri tuoksu. Kynttilän sisus nesteytyy nopeasti ja valaisee kauniisti ympärilleen valoa.

Partyliten luovuus-somisteisiin voi kotona tehdä omia mieleisiä sisustuksellisia juttuja. Kesän Espanjan matkalta laitoimme muutamia simpukan kuoria rannalta pussiin, ja ne nyt ovat tässä yhdessä Kupla-somisteessa sisällä. Opetin tälle pienimmälle sisustuajalle palapelin avulla eri maita, ja onneksi meiltä löytyi tuo Eiffelin torni, joka on siinä simpukoiden päällä. Palapelin kuva on myös livenä somisteessa.

3 -sydänkynttilämalja
Hurricanet
Shampanjan hehku-somiste
Loputtomat ympyrät -somiste
Loputtomat ympyrät -lyhty

Halloween-somisteita ja kynttilöitä oli myös tarjolla jo nyt. Tykästyin tuohon mustaan metalliseen lepakkoon, jonka saa roikkumaan ketjulla. Lisäksi kiva oli keraaminen musta pata, jonne voi laittaa sisälle kynttilän tai täytää vaikka karkeilla.
Lumottu pata -somiste Kynttiläpurkille

Lepakkojen yö -somiste


Täällä myrskyää ja venetsialaisviikonloppu kovin sateinen, mutta laitetaan kynttilät palamaan!

9 kommenttia:

 1. Kauniita ovat, täälläkin sytytellään kynttilät illan pimetessä sisätiloihin.
  Tunnelmallista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt saa tunnelmoida jo,kun illat niin hämäriä aikaisin.

   Poista
 2. Partylitella on kyllä kivoja kynttilöitä ja somisteita. Meille pääsee vaan tuoksuttomat, sillä saan migreenin tuoksukynttilöistä.
  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä usein myös tuoksuttomia poltan,ja yksi voi olla tuoksuva.

   Poista
 3. Ihana syksy - ihana kynttiläaika! Miekin olen ollut kymmenen vuotta sitten Partylite konsultti ja vieläkin on tiettyjä Partylite juttuja jäljellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mullakin se hopeaköynnös varmaan 10 v sitten hankittu.Mutta aina kuvastoja selaan ja katson jos on jotain kivaa niissä.

   Poista
 4. Kivoja uutuuksia Partylitella!
  Mukavaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina siellä jotain uutta osuu oman kodin sisustukseen.

   Poista
  2. Aina siellä jotain uutta osuu oman kodin sisustukseen.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com