14.6.2017

Dash muotia

Tytär on muodista tietoisempi ja kävimme Dash-putiikissa ostoksilla.Putiikkeja on kolmessa paikassa:Miamissa,Los Angelesissa ja New Yorkissa.Dash on siis amerikkalaisten Kardashanian sisarusten brändi.Heillä on oma tv-ohjelma, joka näkyy myös meillä Suomessa.Putiikissa on heidän suunnittelemia vaatteita,
koruja,hajuvesiä ja asusteita.Vaatteiden hintataso on ihan merkkivaatteiden tasoa.Tuliaisiksi ostin laukkukorut ja kynän,jonka päässä on timantti. Logo on mielestäni hyvin ideoitu,kirjaimet ovat kuin poikki.Tytär osti pipon,joka oli hinnaltaan 18 dollaria. Siinä on edessä tuo logo. Sovituskopeille mentäessä katossa roikkui Tom Dixonin lamppuja.


Seuraatko sinä Dashien showta televisiosta?

5 kommenttia:

 1. Odottelinkin sinulta jo Miami-postausta. Kivat tuliaiset olette hankkineet. Ja vaikka en Dashien showta seuraakaan, niin osaan kuitenkin ajatella, miten hienoa teillä oli käydä maailmankuulussa putiikissa.
  Miamia lisää, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miami on kyllä näkemisen arvoinen,ihanan lämmintä ja trooppinen ilmasto näin kesällä.Laitan juttua,kun ehtii.Päivät menee tutkiessa paikkoja ja uima-altaalla ehtii vähän olla.

   Poista
 2. Dashia en ole seurannut, mutta varmaan kiva fiilis käydä tuossa paikassa. Tuliaisista jää mukava muisto matkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus näissä harvinaisissa kaupoissa kannattaa käydä,katson myös ammatillisessa mielessä myös.Ja onhan se kiva sanoa käyneensä maailmanluokan tähden putiikissa.

   Poista
 3. On tuo ohjelma tullut tutuksia ja liikkeessäkin vois käydä jos joskus olisin siellä päin.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com