16.6.2017

Ihanalla lomalla Miamissa South Beachillä

Blogissa on nyt hiljaisempaa, kun matka Amerikan mantereelle on tehty.Tulimme Fouth Laudardalen kentälle Gatwickin kautta. Hotelliin saimme Shuttle-kyydin (75$), kun oli jo ilta ja taksijonot pitkiä. Matkaa kentältä oli n.40 min.Olemme asuneet South Beachillä 5 min kävelyn päässä rannalta.Rantaa ja valkoista hiekkaa täällä riittää maileja; uinninvalvojien mökit ovat aivan ihania väripilkkuja beachillä. Valvojat ajavat muuten nykyisin mönkijöillä. 

Ilma on tähän aikaan kesäkuun alussa erittäin lämmin (+30 C) päivittäin; sateet voivat muuten tulla hetkessä kaatamalla ja ilma on kuin tropiikissa. Tämä jos mikä on parasta iholle ja mielelle. Tässä kuvaa rannalta ja postausta tulossa lisää matkalta myöhemmin. Huomenna käydään Magic Kingdomissa eli Disney Worldiin suuntaamme. Se on ollut unelmamme isolla U:lla.Rannalla on niin valkoista hiekkaa, että häikäisee silmiä. Muutenkin meri on turkoosia ja kivat laatoitetut polut johtavat eri kohdista tänne rannalle. Rannalla on tehty moneen paikkaan hiekka-asetelmia, ja lapsille on tarjolla hiekkaleluja. Pieniä kojuja on siellä täällä, jos sattuu jano yllättämään.


Mitä sun viikonloppuun kuuluu?

7 kommenttia:

 1. Hauskoja nuo uinninvalvojien mökit. Disneyworld, voi että, miten reissusi on varmaan ikimuistoinen. Minun viikonloppuni menee mökillä, kun kaikki lapseni puolisoineen tulevat viettämään sinne viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkiviikonloput on mukavia myös isommalla joukolla.Nuo uinninvalvojan mökit ovat hauskoja väripilkkuja tuolla rannalla.

   Poista
 2. Ai, kuinka kesäisiä kuvia! Toivottavasti aurinkoista piisaa viikonloppuna täälläkin!
  Ihanaa lomanjatkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana matka teillä on ollut!
  Muutama vuosi sitten käytiin tuolla ja neljä päivää oltiin disney worldissä.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä se on, ihana ranta ja mielestäni sopii hyvin kaikenikäisille.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com