20.6.2017

Juhannuksen viemisiä

Monilla on jo kesäloma alkanut tai alkaa juhannukselta. Keskikesän juhlaa vietetään usein sukulaisten tai ystävien kesäpaikoissa. On ilo ilahduttaa pienellä muistamisella ja lahjalla. Itse arvostaisin esimerkiksi tekstiilejä, saunaan liittyviä tuotteita tai hyvää syömistä sekä juomista unohtamatta. Pentikin tekstiilit ovat kauniita vaikka säilytyskorin tai liinan muodossa. Pentikillä on muuten paljon tehtaanmyymälöitä ja outletmyymälöitä pitkin Suomen teitä. Kärsämäelle on avattu uusin myymälä, jos satut ajamaan nelostietä noin 130 km Oulusta alaspäin.


Myös tämä kiva brändi Kaverini- on sellainen suomalainen pienyritys, jonka tuotteita voi viedä lahjana mökille. Käy katsomassa verkkokauppa täältä. Kaverini tuotteista on täällä juttua.
5 kommenttia:

 1. Kivoja tulijaisia!
  Oikein ihanaa juhannusviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentikillä on myös valmiita lahjapakkauksia,jotka myös hyviä viemisiä.Hyvää juhannusta myös sulle!

   Poista
 2. Mustikka vaasi on suloinen niinkuin Pentikin kuosi..

  VastaaPoista
 3. Ihan samanlaisia juttuja arvostaisin minäkin :)

  Ja Pentikin myymälöissä poikkean aina lomareissuilla, jos sattuu kohdalle. Meillä täällä kotikylässäkin on kyllä pienesti Pentikkiä myynnissä, mutta ei ihan omaa liikettä ja niissä valikoimat on kumminkin niin paljon laajemmat, että menee aika ihan vaan katsellessa ja ihastellessa. Ja kyllä sieltä yleensä aina jotain mukaankin tarttuu. Viimeksi taisin ostaa siivoussuihketta kauniissa ruskeassa pullossa. Hyödyllistä ja nättiä.

  VastaaPoista
 4. Täytyykin käydä joskus ohi kulkiessa tuolla Kärsämäen liikkeessä, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com