18.7.2017

Aurinkovarjot ja jalustat- ei haittaa sade eikä tuuli

Auinkovarjot ja niiden kivisest jalustat ovat meillä käytössä terassilla. Siksi ajattelin kirjoittaa teillä näistä kätevistä aurinkovarjojen kivijalustoista, nyt kun yksi hellepäivä ehti olla sunnuntainan. Aurinkovarjoja sai laittaa jo ihan tosissaan suojaksi, kun söimme ulkona ja vietimme muutenkin koko päivän terassilla.

Keli muuttui sitten eilen jo ihan toiseksi, vettä on sadellut eilisen koko illan ja tälle päivää on luvattu osaksi myös sadetta. varjot pysyvät hyvin pystyssä kuitenkin. Syksyllä jalustan voi siirtää (rullat alla) vetämällä kahvasta tuonne varastoon. Jalusta on nimittäin erittäin painava. Tuulisella säällä jalusta on myös hyvä, varjo pysyy hyvin pystyssä. Toinen jalusta on ostettu vuosi kaksi sitten ja toinen samanlainen haettiin viime viikolla Maskusta.

Asuntomessuilta on ollut monessa sisustuslehdessä kuten Dekossa ja Avotakassa esittelyt tämän kesän kohteista. Blogeissa ja Instagramissa on monet nostaneet jalustalle Kannustalon Harmaja Saimaa -kohteen. Kannustaloja valmistavan tehtaan edessä liikenneympyrässä on muuten hauska pienten leikkimökkien kokoelma, jos satut kesälomalla vaikka ajamaan Kokkolan suunalta Kannukseen päin. Lomalla on myös tarkoitus käydä Mikkelissä katsomassa uudet kodit. Täällä ja täällä on juttua menneiden vuosien messuilta. 
Sateesta huolimatta jospa se vielä aurinko paistaa tänä kesänä!

7 kommenttia:

 1. Voi, toivon totisesti, että ihanilla aurinkovarjoillanne on kovasti vielä käyttöä!
  Kyllä noissa tuoleissa oli lokoisaa oleilla!
  Ihanaa viikonjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vielä tälle kesää olisi käyttöä!

   Poista
 2. Hellepäiviä toivotaan täälläkin olevan vielä tänä kesänä!

  VastaaPoista
 3. Noi jalustat on kyl tosi painavia. Meijän jalustasta löytyy kahvat, mutta rullia ei.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on tämäkin kesä taas mennyt vähän kuin kesää odotellessa, ensi viikolla jo paluu sorvin ääreen. Ihanaa loppuviikkoa

  VastaaPoista
 5. Alessa pyöriessä mietin, että mitä sitä uusia shortseja tai sandaaleja...kumpparit ja kollarit..niillä mennään suomen kesässä :)
  Asuntomessut käyty...tuli 'ähky' jota sulattelen edelleen...
  Mukavaa lomailua sateesta huolimatta!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com