16.7.2017

Pöytä ulkokäyttöön

Ulkokäytössä olevat puutarhakalusteet ovat nykyisin muovi-ja/tai metallimateriaaleja. Kiertelin kauppoja ja myyjät totesivat ettei puisia kalusteita ole tänä kesänä ollut paljoa myynnissä. Polyrottinki on suosittua edelleen ja puujäljitelmät.  Puisia kalusteita kun joutuu huoltamaan ja käsittelemään, koska ne eivät kestä säämuutoksia.

Lasitetun terassin hankkimisen jälkeen, terassin kalusteita on pitänyt uudistaa. Meillä ei ole ollut isoa pöytää, ja se on ollut hankaluus, koska ulkona syöminen on jäänyt sen vuoksi vähäiseksi. Siksi kävin ostamassa uuden pöydän Jyskistä ja nyt tulee oltua enemmän ulkoterassilla (jos säät sallivat). Lasiterassille pitää vielä hankkia pienempi pöytä, mutta sekin sellainen, että voi vaikka juoda kahvit tai syödä jotain sen päällä.
Tänään on oikein lämmin kesäinen päivä ja aurinko on pilvettömällä taivaalla! Tämmöistä on kyllä odotettukin lomalla!

Onko terassi teillä kesällä kuinka käytössä?

9 kommenttia:

 1. Kivan näköinen pöytä ja nyt kyllä tuntuu säät taas suosivan terassilla oloon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On käytössä ollut hyvä valinta ja ei haittaa vesisade,kestää tuo pinta vettä.

   Poista
 2. Kiva pöytä! Terassia meillä ei ole, mutta parvekkeesta tulee aina lisähuone kesäksi. Kerrostalossa kun asutaan.
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Täysin käytössä. Syödään ja ollaan vaan :)Itse maalasin katetulle terassille pöydän ulkokäyttöön sopivalla maalilla ja hyvä on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!Nykyisin onkin paljon vaihtoehtoja maaleissa.8

   Poista
 4. Kivan pöydän ostit! Minulla ei ole tänä kesänä ollut terassia käytössä, koska se on remontissa. Uusimme lattian ja terassi saa ensi kertaa katon päälle. Ensi keväänä vielä lasit ympärille.

  VastaaPoista
 5. Täällä terassi kovassa käytössä. Kun ilma vaan hiukankin suosii, niin ulkona syödään. Pöytä saatiin juuri terassille hankittua, vielä tuolit etsinnässä.
  Kivan pöydän olette valinneet ja kyllä pöytä saa olla reilunkokoinen myös terassilla, mukava istua ystävien kansaa iltaa!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivan näköinen pöytä :) Meiltä oikeastaan puuttuu terassi vielä eikä tälle kesälle keretä sitä tekemään. Lasiterassi olis haaveissa.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com