26.6.2018

Legolandia Tanskan matkalla

Terveisiä Tanskan matkalta!Kesäreissu suuntautui nyt vuorostaan Billundiin ja Legolandiaan.Päivä huvipuistossa meni äkkiä ja toisenkin päivän olisi voinut viettää vielä siellä;näkemistä ja tekemistä riittää kaiken ikäisille.


Huvipuisto-vemputtimet ovat ainakin kohta 6-v:n suosikkeja ja kummitustalossa sai käydä kaksi kertaa.Aikuiselle riitti ihmettelemistä niin taidokkaissa legorakennelmissa kuten pienoiskaupunkirakennelmat heti puiston alussa.Sitten eri maiden monumentit kuten Amerikan presidentit,Vapauden patsas, Valkoinentalo ym. olivat kyllä huippuja!


Alueella on paljon ravintoloita ja kioskeja välipalatarjontaan (jäätelö,popparit,hattarat,hotdogit). Family puffetissa sai syödä 199 kruunulla ja pienille lapsille oli ruoka ilman (alle 3v) tai puoleen hintaan(alle 5v). Voin suositella ravintolaa lämpimästi! Jälkkärinä sai jätskiä niin paljon kuin halusi; itsepalveluperiaatteella toimiva systeemi.


Tässä vinkkejä,joista on hyötyä jos matkustat lentokentältä Vejlen kautta Billundin Legolandiaan.Kentältä voit ostaa automaatista junalipun Vejleen,matka n.2 tuntia.Sieltä bussilla (10€ suunta, maksuns kävi myös eurot) Legolandian pysäkille.Busseja menee aamulla tunnin välein ja päivällä puolen tunnin välein.Junia Vejlstä kulkee myös samoin Kööpenhaminaan.

Hotelli kannattaa ottaa Legolandian läheltä.Meidän hotelli oli kahdeksan minuutin kävelymatkan päässä.Taksejakin kulkee ihan puiston vierestä.Hotellimme oli hyvä ja rauhallinen; huoneet tilavat ja rauhalliset. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen.
Onko sinulla kesälomamatkaa tiedossa?

9 kommenttia:

 1. Legoland on kyllä kiva paikka! Meidän reissustamme on useampi vuosi.

  Ulkomaan perhereissu on meidän osaltamme jo tehty, mutta jotain pienempää kotimaanreissua vielä mietiskellään. Voi olla, että laiskuus voittaa ja ollaan kotona tai maalaismummolassa.

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraava paikka on meilläkin varmaan Suomessa (huvipuisto).Kotimaan matkailua kesällä suosin itsekin,ja toivotaan lämpimiä säitä.

   Poista
 2. Matkaa ei ainakaan vielä ole tiedossa, tosin se lomakin alkaa vasta tämän viikon jälkeen. Legoland on kyllä tosi mahtava paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääset kohta lomalle,joten toivottelen mukavaa ja rentoa lomaa sinulle!

   Poista
 3. Voi vitsi, Legolandia on varmasti ihana paikka. En ole koskaan käynyt. Me tehdään tänä vuonna poikkeuksellinen matka Amerikkaan miehen sukulaisten luo, yleensä ei tehdä kesällä pitkiä ulkomaanreissuja, mutta tämä on vähän sellainen once in a lifetime juttu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin tiedossa jotain erityistä Amerikassa sitten!Me lähdetään syksyllä taas sinne suunnalle.

   Poista
 4. Eipä tullut koskaan käytyä tuolla lasten kanssa, vaikja paikka on varmasti käymisen arvoinen. Olen tällä hetkellä Riikassa, mukavaa täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli ihan käymisen arvoinen, ja ehkä olisi kaksi päivääkin mennyt tuolla. Riika on niin ihana paikka myös kesällä, hyvää matkaa teille sinne!

   Poista
 5. Onpa kivoja kuvia Legolandista. Se on "iso kaupunki". En ole koskaan käynyt Legolandiassa, mutta kuvittelisin, että siellä on aikuisillekin paljon katsomista. Kööpenhaminassa on tullut pari kertaa pyörittyä. Ja Tivolin muistan vieläkin hienona kokemuksena.
  Ihanaa kesää teille <3

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com