29.6.2018

Tavarat kätevästi järjestykseen

Reissun jälkeen sadekeleillä taas on aikaa kotona lomalla miettiä kodin sisustusjuttuja. Tanskassa en ehtinyt paljoa kiertämään liikkeitä, kun tuo flunssa ja mahaoireilut on vain verottanut kuntoa vieläkin. Sain muuten reissussa ihanan viestin, että olin voittanut blogiarvonnasta ihanan tuotepaketin. Siitä laitan tottakai tänne sitten kuvaa. 

Kotona pyörii usein pieniä tavaroita siellä sun täällä. Eteisen pöytä on usein juuri sellainen paikka, johon oikein tulee heitettyä ylimääräiset tavarat. Tytär osti Ikeasta tämän säilytystaulun Skådis- telineen, johon saa erilaisia lokeroita ja laatikoita kiinnitettyä. Tähän saa järjestykseen kynät, jotka usein kotona ovat hukassa tai avaimet, laskut ja muut pienet tavarat. Laatikot ja taulun työtarpeet ostetaan erikseen.
Tavallisiin muistitaulutyyppiseen ristikoihin saa klipseillä kiinniettyä muistilappuja, kortteja, lasten piirustuksia, kalenterin. Kuvan musta taulu on House Doctorin.

kuva lainattu www.kitchentime.fi

Säilytystalulut sopivat myös kylpyhuoneeseen, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen tai  vaatekaappiin tavaroiden järjestystä ylläpitämään. Tuo vaalean ruskea sävy on kiva väriltään, jos haluaa vaihtelua valkoisen sijaan. Pyyheliinat saa myös tauluun kiinni.

Vaatehuoneen ovessa säilytystauluun saa korut, vyöt, kengät, laukut ja huivit nätisti esille ja  vievät vähän tilaakin tuossa ovessa.


inspiraatiokuvat lainattu www.ikea.fiSaitko näistä ideoita tavaran järjetämiseen?

4 kommenttia:

 1. Tuollainen säilytystaulu olisi kätevä meidän eteisessä. Pitääkin oistää tuo idea korvan taa ja silmälläpitäen seuraavaa Ikean reissua.

  VastaaPoista
 2. Viimeisen kuvan kokonaisuus sai miettimään tuota meidän eteisen kenkäsäilykseen.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
 3. Tuollainen Ikean muunneltava järjestely olisi kyllä näppärä!

  VastaaPoista
 4. Tuollaisen ihanuuden laittaisin pesuhuoneen senälle huulipunien ym kosmetiikan säilyttämiseen.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com