16.6.2018

Kätevä ja siirreltävä pyöreä pöytä

Kesäflunssa on ollut päällä koko viikon ja se on kyllä verottanut omia to do-listan läpikäyntiä. Kasvihuone ja -maa ovat ihan hyvällä mallilla ja uudet kurkuntaimet, paprika ja amppelitomaatti sain haettua puutarharhalta. Nyt vain saatoa odotellessa ja sitä luomua lähiruokaa. Takapihalle haimme uusia kalusteita, joiden pohdintaa oli täällä postauksessa. Bauhausin aurinkotuolit sitten kotiutui Jyskin tuolien sijaan; hinta oli se merkitsevä tekijä, koska aurinkotuolit olivat samantyyliset.

Pienelle apupöydälle on aina kotona tarvetta myös ulkona. Uudet aurinkotuolit saivat nyt seurakseen tämän mustan metallisen pyöreän pöydän. Siihen voi laskea lehden, kirjan,  juoma-astian ja pitää vaikka mehu- tai vesikannun tai mitä aina tarviikin säilyttää pöydällä. Pöytä sopii myös sisälle,joten käyttötarkoitusta löytyy myös kesän jälkeen.Tuo kantokahva on myös kätevä ottaa kiinni ja siirtää pöytää eri paukkaan sillä.
Pöytä oli alennuksessa Jyskissä  ja muistuttaa desing-pöytää. Ulos en halua laittaa kallista design- pöytää, niin siksi edullisempi vaihtoehto oli nyt järkevämpi valinta. Uskon, että pöytä kestää sääolosuhteet taivasalla. Äidin pihalta sain ison kimpun lumipalloheisin oksia, ne ovat kyllä kauniit maljakossa. 


Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Onpa kiva pöytä!
  Toivottavasti flunssasi alkaa hellittää!
  Meillä viikonloppu kului reissatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kahva on hyvä tuossa,saa siirtää helposti paikasta toiseen.Kesäflunssat ovat niin pitkäkestoisia,jospa se alkaisi hellittää.

   Poista
 2. Täällä on kesätauti kestänyt jo pari viikkoa. Millään ei meinaa yskä hellittää ja huomaan, että voimat ei ole ihan täysillä vieläkään, vaikka töissä olenkin yrittänyt olla. Viikonlopun olen viettänyt sukulaisten ja oman perheen kanssa ja vaan levännyt.
  Ihana tuo pöytä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on sitkeässä tauti näin kesällä.Voimat kyllä täälläkin aika finaalissa.Tekemistä olisi vaikka kuinka.

   Poista
 3. Ihana toi lumipalloheisi! Minäkin niin tarviin sellaisen meidän pihaan! <3 Tuo pöydän kahva on hauska!! Antaa kummasti ilmettä pelkistetylle pöydälle, ihan nappivalinta! :)

  Aurinkoista alkavaa juhannusviikkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva pöytä. Tuo kahva on erityisen hauska ja ilmeisesti toimivakin yksityiskohta.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com