16.11.2018

Sinivalkoista -haaste 2018

Sinivalkoinen haaste on lähtenyt Tiiu/Puutarhahetki -blogista, jossa halutaan tuoda Suomen itsenäisyyttä esille ja lippumme värejä. Minä nyt tartuin tähän haasteeseen Hannan Arjen Karusellista blogin vinkistä. Valkoinen on aina ollut oma väri kotona sisustuksessa, mutta siihen yhdistän myös muita värejä, mutta en kovin radikaaleja. Ihailen kotien sisutuksia, joissa on värikästä ja jos vaikka joku myös pukeutuu hyvin värikkäästi. Sininen taas oli aikoinaan oma lempiväri myös ja siksi meillä on kylpyhuoneessa mm. sinistä, turkoosia ja hiekkaa kaakeleissa ja onneksi myös valkoista.

Tässä valkoisia kuvia meiltä:
Sinistä löytyy meiltä vähän, vaikka sininen on nyt vuoden sisällä palannut taas sisustukseen. Tapeteissa olen ihaillut oikein tummansinisistä tapettikuoseja. Sininen on myös minun lempiväri vaatteissa. Klassikko mikä klassikko myös väreissä. Sinisen sävyisiä Iittalan Kartio- laseja on ollut vuosia ja ne ovat käytössä arkena meillä aina. Laitan myös kattauksessa pöydälle Kartio- laseja eri väreissä. Kastehelmi tuikkuastioita on myös sinisen sävyisenä meillä; ajatonta ja aina niin upea kynttilän palaessa niissä. 

Tässä sinisiä kuvia meiltä: 


Haasteen teemana on sinivalkoisuus, kuvissa voi olla mitä tahansa kaunista sinistä ja valkoista.


Haasteen säännöt:
- kerro postauksessasi, kuka haasteen aloitti (Tiiu/Puutarhahetki-blogista)
- tee postaus, jossa sininen ja valkoinen ovat pääroolissa
- haasta kolme tai useampi blogiystäväsi mukaan
- käy kirjoittamassa postauksesi www-osoite Puutarhahetki - Suurien unelmien puutarha -blogin Sinivalkoista-haaste -postauksen kommenttikenttään


Haastan seuraavat blogit mukaan: 


Ja nappaa haaste tästä itsellesi, tämä sopii kaikille! Jäämme odottamaan itsenäisyyspäivää, sehän on meidän sinivalkoinen juhlapäivämme.


                                                                                                                    (*sisältää mainoslinkkejä)

13 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Tässä olinkin jo viime vuonna mukana.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta, Aikku!
  Yritän perehtyä tähän itsenäisyyspäiväksi. =)
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tuo sininen ois mulle kyllä haaste, paitsi itsenäisyyspäivänä... Ihanaa iltaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartu vaan haasteeseen!Ja sinistä varmaan itsenäisyyspäiväksi?Mulla on ihan oikeasti ollut joskus sininen kausi sisustuksessa, ja ystävälläni on aina.

   Poista
 4. Ihana sinivalkoinen -haaste! Mutta vaikea tähän ajankohtaan :)
  Arvaapa mitä, tämä haaste tuli vähän liian myöhään. Saarimökki laitettiin juuri talviteloille ja siellä olisi ollut sinivalkoista. Katselen täällä kaupunkiasunnossa nyt ympärilleni - täällä on mustavalkoista ja beigeä, mutta ei mitään sinistä. Saanko vastata haasteeseen keväällä, kun taas pääsemme saareen.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaa vain keväällä!Sinistä teillä mökillä on jo ympäristössä,kun on meri:).Tämä ihan kiva aihe blogiin sulle listalle sitten.

   Poista
 5. Todella hienot kuvat! Ihana, että lähdit haasteeseen mukaan! Lisään huomenna postauksesi linkin haasteeseen vastanneiden listalle blogiini. Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva ja tämä oli mukava haaste sekä laittaa se kiertämään.

   Poista
 6. Liisan kotona20.11.2018 17.26

  Meiltä ei juurikaan löydy sinistä, joten olisi aika vaikeaa ottaa osaa. Mukavaa tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen taitaa olla nyt haastellinen kaikille, mutta löytyykö tuolta itsenäisyyspäivään liittyvää jotain teiltä? Tartu vaan haasteeseen!

   Poista
 7. Kiitos haasteesta, otan sen mukaani ❤️

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com