5.11.2018

Parhaat lahjaideat isälle

Isänpäivälahja on nyt ajankohtainen, koska isänpäivä lähestyy ja mitä isälle tai papalle voisi antaa lahjaksi hänen juhlapäivänä, niin tähän kokosin ideoita pienestä lahjasta ja lomamatkasta kotimaassa. Lahja on aina ihana antaa, ja siinä on parasta se, että se kertoo antajastaan mitä hän on ajatellut lahjansaajasta. Kortti on myös tärkeä osa lahjaa; olkoon se itsetehty tai valmis kaupan kortti.

Meillä suku kokoontuu käymään mummolassa ja siellä on aina ihana nähdä lähimpiä. Jokaisella on aina niin kiireinen arki, että yhdessäoloa on lähinnä juhlapäivinä. Juhlapäivää voi juhlistaa myös juhlalounaalla. 

Isälle oma kahvikuppi:


    Mökkiloma yhdessä (laskettelu, kalastus, hiihto tms.) 

Meillä on ollut lahjana joskus vanhemmille mökkiloma, koska he ovat tykänneet mökkeilystä, vaikka itse asuvatkin maaseudulla ja joki on ihan lähellä. Mökkilomilla voi myös harrastaa jotain mukavaa lempijuttuaan vaikka laskettelua, kalastusta kesällä, pilkkimistä tai hiihtoa talvella.
LEHESSALMEN MÖKKI | KOLI, SAUNAHARJU 3 | KOLI, SAUNAHARJU 5 |

* sisältää mainoslinkkejä


Millainen lahja on sinun mielestä paras isälle tai papalle?

6 kommenttia:

 1. Tuo muki ois kyllä kiva lahjaidea! Itse ostin miehelle gollegehousut, kun tarvii uudet 😊 Mukavaa päivää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina mietinnässä mitä lahjaksi. Pehmeät paketit ovat aina hyviä.

   Poista
 2. Eilen lasten kanssa tiedusteltiin isältä/mieheltäni mitä hän toivoo tulevalta isänpäivältä. Hän sanoi että perheen kanssa yhteinen retkipäivä olisi kiva. Eli, näillä toiveilla mennään meillä kohti viikonloppua ja isänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea sekin; yhdessä tekeminen on aina parasta.

   Poista
 3. Meillä on enää tämä omien lasten isä ja isäpuoleni lahjottavina :) Olen pyrkinyt ostamaan lahjaksi jotain, jota saaja oikeasti tarvitsee. Tänä vuonna mies saa flanellista tehdyt olohuosut ja sormikkaat, isäpuoleni taas hauskat sukat ja suklaata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoinkin tuonne kommenttiin ylös, että ne pehmeät paketit aina myös hyviä lahjoja. Niitä ei ole koskaan liikaa.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com