7.11.2018

Kirppislöytö

Kirppislöytöjä tulee joskus tehtyä ja tämä suuri Marimekon Räsymatto tyynynpäällinen oli juuri sellainen löytö. Ostin päällisen aluksi ajatellen eskarilaisen omaa huonetta, kun olen sinne ompelemassa saman sarjan verhoa. Kun asettelin tyynyn olohuoneeseen, niin siitä on tullut  lempityyny jokaiselle; erityisesti se on oikein mukava ja pehmeä sohvalla pään alla, kun katsoo televisiosta ohjelmia. Myös esikoululainen on siihen niin ihastunut Pikku Kakkosen aikaan makoillessaan sohvalla tyynyn kanssa, että tämä tyyny myös taitaa jäädäkin olohuoneeseen tyynypinon jatkeeksi. Tyynyjähän ei voi olla koskaan liikaa!


Sohvalla makoillessa on kiva asetella itsensä hyvään asentoon ja kerätä tyynyjä pään alle. Tämä iso tyyny vielä jotenkin korostaa sitä uppoamista rentoon olotilaan sohvalla, kun se on niin muhkea. Räsymattoa on täällä myös verhona kodinhoitohuoneessa meillä. Ajaton klassikkokuosi, johon ei kyllästy.


Oletko sinä tehnyt löytöjä kotiin kirpparilta?

9 kommenttia:

 1. Olipa hyvä löytö! Tuo on kiva kuosi.
  Joskus aina tekee löydön, useimmiten silloin, kun ei hae mitään erityistä.
  Mukavaa loppu viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanan muhkea tyyny :) En ole päässyt pitkään aikaan kiertelemään kirppareita. Joskus on tullut tehtyä kivoja löytöjä.
  Ihanaa päivää sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Hieno löytö, niin kivannäköinen tyyny! Ihan liian harvoin tulee noilla kirppiksillä käväistyä. Viimeksi kävin kesällä ja löysin pihalle kivan puutarhakoristeen:) Mukavaa marraskuuta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On löydöt harvoin tulleet vastaan.Ja paljon myydään ihan fb-kirppareilla ja yhteisöissä.Itsekin ostin Artekin naulakon sieltä.

   Poista
 4. Tuo kangas, kuten muutkin Marimekon kankaat on kyllä hieno. Mulla oli aikoinaan kahdessakin huoneessa Marimekon verhot, mutta sitten kun kukkakuvioisia verhoja ei kukaan enää käyttänyt tulin antaneeksi ne kirpparille. Nyt olisi kiva vaikka tehdä tyynynpäällisiä niistä. Mutta kaikkea ei voi vuosikausia säästää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä tarvitse säilyttää käyttämättömänä vaan sitten kierrätykseen.Katsoin,että sama Räsymatto-kappa on ollut yli neljä vuotta tuolla ikkunassa.

   Poista
 5. Hyvä löytö! Kivannäköinen tuo kuosi ja sopii teille tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 6. Ihana tyyny ja tosiaan, sopii kivasti teidän olkkariinkin.
  Kyllähän sinä minut tiedät, aina jotain löytyy kirppareilta :)

  VastaaPoista
 7. Minä nyt kiersin Suomessa muutaman kirpparin, mutta en löytänyt mitään erityistä. Taisin olla jotenkin myöhässä tai muuta. Täältä meidän kirppareilta olen löytänyt mm. Arabian pomonan alle 3 dollarin sopuhintaan, Iittalan pienen Aalto-tarjoiluastian (taisi olla alle dollarin), Tiffanyn posliinisen korurasian 1 dollari, ja DKNY:n käyttämättön viltin 3 dollarilla. Mutta meillä on kiertelemäni perusteella kirpparit täällä USA:ssa ihan omaa luokkaansa, tavaraa ostetaan koteihin sitä vauhtia että kaikkea ei ehditä käyttää ja ei kun kiertoon. Auttaa vielä, kun lahjoituksista saa verovähennykset.

  Mutta tuon tyynyn kyllä ottaisin milloin vain. Oikein kaunis!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com