18.6.2019

Espanjassa sisustuskaupoissa

Espanjassa sisustuskaupoissa tuli kierreltyä lomamatkalla. Millaisia sisustustuulia puhaltaa espanjalaisessa sisustuksessa? Ainakin vuoden väriä korallinpunaista on piensisustuksessa ja safarityyliä erilaisine ihastuttavine koreineen, leopardikuosineen, hapsuineen ja maanläheisine väreineen. Kaisla- ja koripunokset ovat myös kovin in-juttuja. Aurinkorannikolla on Fuengirolassa suuri Miramar -ostoskeskus, ja siellä on paljon katsottavaa ja ihailtavaa jokaiselle. Itse tykkään Espanjassa käydä Zara Home :ssa.


Ruskean eri sävyjä on peitoissa ja huovissa, joita voi vaikka ottaa piknikille tai rannalle mukaan. Joka kesä haaveilen ostavani muuten kaislasta tehdystä kesäkassista, niitä oli myös vaateliikkeissä paljon esillä.


Keltainen väri oli myös hyvin Zara Home -myymälässä esillä. Sellainen oikein kirkas ja raikas keltainen tyynynpäällisissä ja peitoissa oli kuin aurinko itse olisi ollut hyllyssä.

Lisäksi marmorikuvioiset aidot kylpyhuoneen tarvikkeet olivat omia suosikkejani. Tuliaisena ostin tytölleni marmorisen alustan, jota hän on jo kauan etsinytkin. Marmorialusta on kuvassa oikealla melkein keskellä. Marmotiaiheisia servettejä ostin myös lahjaksi.


Kultainen ja hopea oli myös piensisustustuotteissa esillä. Luksusta arkeen ja glamouria kylppäriin, sitä ei varmaan ole liikaa pieninä ripauksina. Vai mitä olet mieltä?Löytyykö sinun kotoa luksusta? Muuten Zaran pyyhkeet ovat meillä olleet käytössä, ja ne ovat olleet laadukkaita ja niissä on sitä hotellimaista paksua neulosta, kuten hotellissa on tottunut kädet tai kasvot pyyhkimään.Pyyhkeitä tulee hypisteltyä tuolla Zara Homessa myös.


Tykästyin myös näihin alakuvan valokuvakehyksiin, joissa on mukana merihenkistä kuviointia. Lisäksi esillä oli paljon myös suuria lasiastioita, joihin voi laittaa sisälle mitä vain, vaikka luonnosta tai rannalta jotain tai kukkia omalta pihalta.



Simpukat oli laitettu tähän  alakuvan lasiastiaan ja meille kotiin ajattelin tehdä juuri tälläisen somistuksen.

Puisia rasioita ja esimeitä oli myös esillä, trendinä se maanläheisyys ja puumateriaali tulee tässäkin alakuvassa esille.


Lapsille sopii tämmöiset hauskat eläinaiheiset saippuapurkit ja teksteillä olevat hammasmukit ja saippuapurkit. Mitä luulet, pesisikö lapsesi mielellään kädet näistä?

 
Espanjassa panostetaan kattauksiin ja nämä värikkäät aterimet olivat erikoiset, kun hohtavat monessa värissä. Lisäksi oli oikein kultaisia aterimia toisessa laatikossa. Näissä hintakaan ei päätä huimaa, n. 3€/kpl.


Jos tykkäät itämaisesta ja kimaltavasta sisustuksesta, niin täällä on Dubain sisustuskuulumisia. 


Käytkö sinä matkoilla sisustusliikkeissä?

4 kommenttia:

  1. Aina sitä pitää vähän paikallisia sisustusjuttuja käydä kurkistelemassa. Nuo kultaiset yksityiskohdat kovasti nyt vetivät puoleensa.
    Ihanaa juhannusviikkoa sinulle Aikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulta on kyllä nätti ja sellainen hienostunut. Hyvää Juhannuksen aikaa myös sulle!

      Poista
  2. Käyn aina sisustusliikkeissä matkoillani, ne ovat yksi matkojen kohokohdista. Niistä saa aina inspistä omaan kotiinkin. Zara on yksi suosikeistani ja kotoa löytyy pyyhkeitä, astioita, kotiasuja ja jopa pieni matto.
    Aurinkoista viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ihania (kesän) sisustusideoita! Zara Home:ssa on kyllä vaikka mitä kivaa hypisteltävää. :) Pääsiäisen Espanjan-reissulla kävimme tekemässä siellä pienet ostokset.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com