28.6.2019

Vinkkejä mökkiviemisiksi tai kyläreissulle

Vinkkejä mökkiviemisiksi tai kyläreissulle tulee tässä sinulle, jos olet menossa kyläilemään etkä tiedä mitä voisi viedä tarpeellista, designia, edullista ja kestävää tuliaista, jotka ovat myös hinnaltaan edullisia tuosta viidestä eurosta ylöspäin. Kun viet jotain aikaa kestävää tuliaista, niin silloin voi viedä vaikka yhdenkin tavaran. Luonnosta voi poimia lisäki vaikka päivänkakkarakimpun tai muita luonnonkukkia. Tai jos pihaltasi löytyy Rauduskoivu, niin vastan teko käy kädenkäänteessä. Lahjan voi laittaa kauniiseen paperikassiin, joita usein saa myös lahjaksi, jos ostat Iittalan tuotteita.


Juhannukseksi poimimani kukkakimppu on edelleen hyvinvoiva tuolla olohuoneen pöydällä Urna-maljakossa. Siitä laitoin kuvaa, jos käyt täältä katsomassa. Eilen keräsin siitä kuivia lehtiä tuosta Viiruhelpistä pois, mutta edelleen näyttää hyvälle maljakossa kaikki. Jopa syreeni on pysynyt hyvänä eikä ole tiputtanut kukkia ollenkaan.

Usein kyläreissulle, jossa tulee harvoin käytyä, niin on mukava viedä jotain pientä ja kivaa lahjaa. Viime kesänä löytyy minun vinkkejä lahjoiksi, jos käyt katsomassa täältä ja täällä on Pentikin ihanista tuotteista lahjavinkkejä. 

Muumilasit sopivat kaiken ikäisille, ja näissä oli mielestäni niin hauskat kuviotkin, että hymy tulee huulille niitä katsoessa. 

Iittalan kynttilänjalat ovat aina klassikkoja: valkoinen puinen Nappula-kynttilän jalka käy joka vuodenaikaan. Eri sävyn tuikkuastiat ovat kauniita sellaisenaan tai sitten iltojen pimetessä.


Puinen Aalto-alusta sopii vaikka tarjoilukulhojen alle kahvi- tai ruokapöytään. Se voi olla myös olohuoneen pöydällä esillä pelkästään. Meillä on Aallon teräsvati lähes aina esillä olohuoneen pöydällä. Teen siihen asetelmia milloin mistäkin, nyt siinä on kiviä ja simpukoita.



Sinisen sävyisistä kahvikupista ja mukista voi mökillä nauttia kahvit tai teen ulkona. Miksei myös kodin terassilla aamun rauhallisena hetkenä. Lomalla ja viikonloppuna on aikaa nauttia olostaan, ja meillä silloin panostetaan pitkään aamupalaan esimerkiksi. Se tunne, kun sinulla on aikaa eikä ole kiire minnekkään, niin on paras päivän aloitus. 


9 kommenttia:

  1. Minulla alkoi vihdoinkin tänään loma, kyllä sitä taas oltiin odoteltukin :)
    Minusta on aina kiva viedä pieni muistaminen kyläpaikkaan, joten kiitos näistä vinkeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä!Ihanaa lomaa sinulle!Pienikin muistaminen on mieltä lämmittävää.

      Poista
  2. Vielä viikko pitäisi jaksaa töissä, ennenkuin pääsen lomalle. Kyllä pikku lahja vierailulle mentäessä on aina paikallaan. Kesäisiä vinkkejä sinulla. Kiitos.
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa lomaa myös sinulle!Eilen testasin itse tekemäni vastaa.Ja se tuoreena paras viedä.

      Poista
  3. Iittalalta löytyy aina ajattomia lahjoja mökillekin!
    Ja kukat mukaan, tietenkin! =)
    Leppoisia kesäpäiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pihalta ja luonnosta löytyy vaikka mitä.Kukkakaupasta toki sesongin ihanuuksia myös.

      Poista
  4. Iittala on kyllä parhaimpia suomalaisia yrityksiä, kun lahjoja miettii tai kotiin astioita sekä muuta.

    VastaaPoista
  5. Täällä olikin monta kivaa ideaa. Iittalalta löytyy kyllä paljon kaikkea kivaa. Odottelen, että pääsisi parin viikon päästä sukulaisten mökille ja jotain voisi Iittalasta heille viemisiksi ostaa :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja ideoita annoit! Mukavia kesäpäiviä :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com