21.7.2019

Terassi nyt käytössä - mitä tapahtuu puutarhassa?

Terassi on nyt käytössä ja kyllä näitä lämpimiä kesäkelejä on odotettukin. Perjantaina nautimme kesäisestä päivästä syömällä ulkona terassilla ja aamiainen oli myös vuorossa eilen aamulla. Aurinkovarjot ovat olleet vasta nyt käytössä, kun koko kesän ovat olleet lähes kiinni. Nuo marmoriset jalustat ovat toimineet jo monta kesää, täältä ja täältä voit katsoa niistä tarkemmin! Varjoissa on hyvä sellainen mekanismi, että saat käännettyä eri suuntaan varjoa, vähän sen mukaan mistä se aurinko paistaa. Pehmusteet on myös otettu käyttöön näihin kuvan lepotuoleihin, jotka viime kesänä tuli hankittua..
Muista myös käydä osallistumassa edellisen postauksen blogiarvontaan! Blogiarvontaan pääset tästä ! Arvonnan palkinnot ovat Granitin ja Pentikin tuotteita. Blogiarvonta on vielä maanantai-iltaan voimassa. Kannattaa käydä osallistumassa vielä tänään ja huomenna blogiarvontaan.

Puutarhan kasvit ovat tykänneet lämmöstä ja auringosta. Vinkkaan sinulle aamiaistarjoiluun kesäkurpitsan monikäyttöidyydestä, nimittäin raastamalla kesäkurpitsaa munan tai munakkaan sekaan, niin saa hyvää lisuketta aamupalaan. Minikurkkuja tulee kaivarista ikkunoista ja ovista, jos niiden kasvatus on onnistunut tomaattien sijaan. Basilika ja avokado sopii myös tähän aamupalaan. 


Parasta juuri nyt ovat oman terassin maisemat, kun näkee kaiken sen vihreyden omalta pihalta ja puutarhasta. Jotkut ihmettelevät miksi kasvattelen puutarhassa jotain, mutta välillä sitä miettii itsekin, mutta on sitten taas niin nähdä kasvien kasvavan ja silmiä hivelee se vehreys. Kyllästyttääkö sinua joskus omat kasvatukset pihalla ja puutarhassa?


Helppohoitoisuus on myös hyvin tärkeää omassa puutarhassa ja pihassa, jos haluat myös nauttia kesästä. Alakuvan keinolla olen helpottanut rikkaruohojen kasvamista meillä pihalla ja se matka jatkuu kuten JVG laulaa ja menee myös gutsiinkin. Saa nähdä milloin on sitten niin helppohoitoinen piha.Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu?

5 kommenttia:

 1. Herkullinen aamupala <3 Omaan viikonloppuun on kuulunut elokuvat, aurinko ja oma pikkuinen takapiha ja sen riipiminen :)
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa upealle sun viikonloppujutut, ja tehdä juuri sitä mistä tykkää!

   Poista
 2. Voi mä oikein odotan ensi kesää, kun pääsen ekaa kertaa kunnolla kasvattamaan kaikkea:) Ihana tuo teidän terassi, nyt alkoikin kunnon terassikelit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä oli remontissa terassi, joten kiva myös suunnitella ens vuotta.Mä aion öljytä tyon meidän terassin ensi kesänä.

   Poista
 3. Kyllä tuolla terassilla kelpaa nautiskella.
  Viikonloppu meni Porissa ja sunnuntaina kotiuduttiin viikon kestäneeltä reissulta.
  Lempeää jatkoa sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com