13.7.2019

Viikonloppukuulumisia ja vinkkaus blogiarvonnasta

Viikonloppukuulumisia kirjoittelen teille tässä ja vinkkaan tulevasta blogiarvonnasta (blogiarvonta löytyy kun klikkaat linkkiä!)  Kesällä blogissani on aina ollut blogiarvonta, joten kannattaa käydä lähipäivinä blogissa katsomassa mitä on tulossa.Vinkkinä blogiarvonnasta, että kävin Oulun Valkeassa ostoksilla pikaisesti ja kävimme pienen apulaiseni kanssa Granit -myymälässä. Granit myymälällä on myös verkkokauppa, jos sinulla ei ole kivijalkakauppaa lähelläsi. Sivut löytyvät täältä! Alea kannattaa nyt hyödyntää!

Mitä Granitista ostin? 

Ostin itselleni sieltä kauniin ruskeita kukkaruukkuja, jotka olivat hyvässä tarjouksessa. Samoin uutta ekologista käsirasvaa pienen apulaiseni valitsemana tuli ostettua. Tuoksu oli Wood ja se on hyvin mieto rasva. Hinta oli alle kolme euroa, ja tuo pumppupullo jää myös saippuapulloksi vessaan tai kylppäriin. Niin ja blogiarvontaan kivoja palkintoja hankin. Niistä sitten myöhemmin tuleekin kuvaa ja myös blogiarvonnasta.



Tänään vierailimme siskon perheen luona. Katselimme yhdessä tangokilpailuja, ja voiton vei niin upeaääninen Johannes Vatjus, joka on ollut muuten oman huonekaluliikkeen omistaja uusille , ennenkuin lähti opiskelemaan laulua.Onnea uusille tangokuninkaallisille! Musiikki on aina lähellä omaa sydäntäni, se vie omaan flowtilaan, kun musiikkia kuuntelee.

Siskoni kesäkukkaistutukset ovat aina niin upeita ja runsaita. Mustasilmäsusanna kukkii kauniin keltaisine kukkineen ja tuo punetava heinä oli aivan ylisöpö. Vaaleanpunainen suurikukkainen kaunistus on kuulemma oikein vesisyöppö. Siksi varmaan omaa unelmaani en ole saanut kasvamaan saati kukkimaan. 


Rahihankintaa kotiin

Kaupunkimatkalla Sokoksella katselin Marimekon -osastoa ja sieltä erityisesti rahia, joita on Marimekko valmistanut jo varmaan parina vuotena.Kokeilimme ja ostosassistenttini istuikin kuvassa olevan rahin päälle.Rahi on kaunis ja sopiva lapsen kokoisen istua. Aikuiselle rahi menee paremmin esimerkiksi jalkarahina lepotuolin edessä.Rahia en vielä ostanut, vaikka se alessa omikin.Ostin ihania hempeitä Fokus-kankaasta tehtyjä tyynynpäällisiä lahjaksi jollekin, mutta en paljasta kenelle.Väri oli ihanan roosa.

Tätä rahia löytyy myös nyt ihan matalana versionakin ainakin Unikko-kuosista. Se voisi olla myös tämän parina tyylikäs yhdistelmä lattialla.


                                                                         * sisältää mainoslinkit


Onko sinulla kokemuksia Marimekon rahista tai raheista yleensä?


4 kommenttia:

  1. Tangomarkkinoita seurattiin täälläkin ja kuninkaaksi kruunattiin oma suosikkini.
    Kauniita kukkaistutuksia siskollasi.
    Leppoisia päiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siskolla on taito saada kukat kukkimaan.Johannes Vatjus oli kyllä ihan omaa luokkaansa kisassa.

      Poista
  2. Meillä on ollut rahi muutamia vuosia, koirien mieluinen lepopaikka ♥
    Tuo Marimekon rahi on varmasti laadukas!

    VastaaPoista
  3. Rahi on lemmikkien suosiossa siis myös!Tuo Marimekon rahi oli kiva, olisi hyvä paikka jalkoja lepuuttaa sen päällä.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com