29.10.2019

Mitä isälle tai papalle lahjaksi?

 * sisältää mainoslinkin, mainoslinkki merkitty *


Isänpäivä on tulevana viikonloppuna. Isät ja papat ovat juhlinnan keskipisteenä heidän omana juhlapäivänä. Mitä isälle tai papalle sinä antaisit lahjaksi? Minä ostin jo joku aika sitten kauppojen yö- tapahtumassa Kärkkäiseltä isälleni ihanan pehmeän sinisen flanellipaidan ja ison sukkapaketin. Isä on aina tykännyt käyttää vapaalla nappipaitoja ja flanellipaita kun on pehmeää puuvillaa, niin se on oikein sopiva rentoon oleiluun. Sukkia myös isä aina tarvitsee, ja niille on aina tarvetta ja käyttöä. Isänpäivän pakettiin isä saa myös vielä muutakin. Lahjojen ostajana ostan aina tarpeellista ja käytännöllistä, mutta lahja saa myös olla henkilökohtainen. Itse sain myös synttärilahjana lahjakortin kauneushoitolaan, ja se on mielestäni aivan ihastuttava lahja. Täältä voit katsoa myös lahjavinkkejä isälle ja papalle. Ostatko sinä käytännöllisen ja tarpeellisen lahjan?

                                                                                                        

Jos isä tykkää lukea kirjaa, niin nyt vasta ilmestynyt  * Erkka Westerlundin Elämän peliä -kirja on hyvä valinta. Erkka Westerlund on Suomen tunnetuimpia ja myös arvostetuimpia urheiluvalmentajia kautta aikojen. Elämän peliä -kirja kertoo valmentamisesta ja ihmisten johtamisesta. Erkka Westerlund on nähnyt valmennusuransa aikana, että huippu-urheilun ja työelämän vaatimukset ihmiselle ovat hyvin samankaltaiset. Ihminen itsessään on suuri voimavara urheilussa, työelämässä sekä yhteiskunnassa.





Erkan työkokemus valmentaja on kestoltaan vuosikymmeniä, ja se on antanut hänelle vahvan perustan yksilöiden kehittämiseen ja huipputiimin rakentamiseen. Sisäinen motivaatio, asenne, itseluottamus, vastuullisuus sekä suoritustunne ovat valikoituneet Erkan psykologisen ja pedagogisen valmennusprosessin kulmakiviksi. Nämä ovat Erkan mukaan viisi ihmisen tärkeintä voimavaraa ja oppimisen taustatekijää niin urheilussa kuin elämässä.



Elämä on hetki, kuin yksi peli, jossa pitäisi tuntea itsensä ja pelikaverinsa. Joskus elämän peli on nopeaa – elämän tilanteet sekä niiden mukana tulevat tunnetilat vaihtuvat nopeasti. Elämässä on jatkuvasti joku pelitilanne päällä. Pelin tärkein hetki onkin ”tämä hetki” – ja se kuinka siinä ollaan läsnä, Erkka Westerlund summaa.




Aion itse lukea myös tämän Erkka Westerlundin Elämän peliä-kirjan, koska kirja vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselle sisältöä selaillessani. Ja Erkan kirja kiertää myös meillä perhepiirissä, koska lähipiirissä on jääkiekon pelaajia myös. Kirja on myös sellainen lahja, että se kestää aikaa ja sen voi antaa vaikka ystävällekkin luettavaksi. Sunnuntaina syödään herkkuja ja tuossa alakuvassa on gluteeniton porkkanakääretorttu, josta on täällä ollut leivontaohjetta.


Onnea isät, isoisät, papat, ukit ja vaarit! 


Mitä sinä annat lahjaksi isälle ja papalle lahjaksi tänä vuonna?





2 kommenttia:

  1. Oma isäni ei ole enää elossa, mutta isäpuolelle aion ostaa erilaisia juustoja, olen jo hankkinut lautasen, veitsen ja juustohaarukan valmiiksi. Tykkään hankkia lahjoja, jotka tulevat käyttöön, eivätkö jää kaappiin seisomaan.

    VastaaPoista
  2. miksi isänpäiväksi on ostettava jotain.kyllä se on parempi kun lapsi askartelee tai isompi antaa aikaansa.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com