2.10.2019

Miten panostan ihonhoitoon ja meikkiin syksyllä

Miten panostan ihonhoitoon ja meikkiin näin syksyllä?                    

                                                                                                                             * sisältää mainoslinkit

Syksyllä, kun ilmat alkavat viilentyä ja pientä pakkasta on jo voinut olla aamuisin, niin iho tarvitsee jo ravitsevampaa ja tuhdinpaa voidetta päiväksi ja yöksi. Pähkäilin kosteuttavan ja heleyttävän C-vitamiinia sisältävän voiteen välillä sekä yöksi että päiväksi. Ja onneksi myyjä osasi ohjata tuon heleyttävän voiteen sopivan nyt hyvin normaalille ja hiukan kuivalle (jahka tuo ilma tuosta vielä kylmenee, niin ihoni muuttuu kuivemmaksi). Nyt kun olen käyttänyt tätä Lumenen heleyttävää päivävoidetta sekä saman sarjan yövoidetta, niin ihoni on tuntunut pehmeälle ja  kimmoisalle. Tämä on sitä heleyttämisen ansiota ja C-vitamiinin vaikutusta. 





Lumenen voide on ihana levittää kasvoille ja se on myös mukavan pehmeää eikä liian lirua voidetta. Sama on siis molemmissa ominaisuutena sekä päivävoiteessa että yövoiteessa. Pienoinen tuoksun vivahde saattaa olla voiteissa, ja koska en suosi tuoksullisia voiteita, niin näissä tuoksu ei haittaa yhtään voiteiden käyttöä. Voiteista ei myöskään tule mitään herkkyyttä, vaikka olenkin herkkäihoinen. Päivävoide ja yövoide ovat myös vegaanisia.



Yleensä kosmetiikkaostoissa suosin myös luonnonkosmetiikkaa, niin vahva suositus myös tästä dödöstä eli merkki on Ben &.Anna. Ben & Anna tuote on vegaani, orgaaninen ja .alumiiniton. Koostumukseltaan tämä on kermaisen pehemä eikä muuten murene,  ja  hieman tuoksuu greipille. Tässä on taas hento, joten jos tykkäät hajuttomista tuotteista, niin tässä tuoksu ei häiritse ollenkaan. Putkilo on myös tehty kierrätetystä pahvista, ja sen voi kierrättää edelleen ppaperi/ pahvijätteeseen. Toisena vaihtoehtona oli tämä alumiiniton ja vegaaninen dödö. 




Ripsivärini (kuvassa alaosassa) oli myös ostoslistallani, joten Cliniquen tuuheuttava ripsari oli hyvien kokemusteni vuoksi tästä merkistä ja ripsiväreistä valintani. Tämä ripsiväri sopii herkille silmilleni ja uskon, että se on sopiva myös sinun ripsillesi. Ripsiväri on tuoksuton ja se on myös hyvin helppo laittaa ripsiin ilman että se tuhrii ripsiä paakuiksi. Ripsiväri sopii myös hyvin, jos käytät piilolinssejä!



Näillä hakinnoilla nyt pärjään pitkän aikaa. Ihoa on tärkeä myös kuoria kerran viikossa. Itse kuorin hellävaraisella kuorinta-aineella ihon suunnilleen kerran viikossa ja naamion laitan yleensä viikonloppuna kuorinnan jälkeen. Lisäksi käytän myös seerumia, josta olen täällä siitä postannutkin. Täällä on myös kauneudenhoitoon liittyvää juttuani ja  myös täällä. 


Mitkä ihonhoidon tai meikin tuotteet ovat sinulla käytössä nyt tähän aikaan vuodesta?





9 kommenttia:

  1. Mulla on Lumene jäänyt nyt vähemmälle, mutta kiva kuulla uutuuksista.
    Öljyn olen jo ottanut iltaisin käyttöön paristi viikossa mutta tuhdimmat voiteet saavat vielä odottaa.Muutoin käytössä hoitovesi, seerumit, päivä/yövoide ja öljyt tarvittaessa.

    Mukavaa lokakuuta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä öljyä käytät? Talvella tarvitsen superhyvää pehmentäjää ja suojaa iholle. Seerumit olen todennut hyväksi käytössä ja ihonhoitoon panostaminen on tärkeää, kun ikää tulee lisää.

      Poista
  2. Päivällä laitan meikin alle Clarinsin anti-age voidetta ja illalla puhdistuksen jälkeen Lumenen ihoöljyä. Muuten yritän pitää meikin aika simppelinä ja kevyenä.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä katsoa tuo Lumenen ihoöljy, että olisiko se tehoaine talveksi.

      Poista
  3. Huomaa että syksy on tullut ja ihokin alkaa vaatimaan enemmän kosteutta. Itse olen tykästynyt Whamisan tehokosteuttavaa kasvoveteen, jonka kanssa "lutraan" aika paljonkin. On niin ihanan tuntuinen iholla ja kosteuttaa hyvin.
    Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetologi on sanonut, että kasvovesi pitäisi olla kaikilla naisilla käytössä. Whamisa on itselle uusi merkkituttavuus.

      Poista
  4. Ihana Lumene! <3
    Tuo deodorantti kuulostaa hyvältä ja näyttää houkuttelevalta.
    Minäkin käytän kasvoille ja kaulalle hoito-öljyä.

    Lokakuun tunnelmia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaula on muistettava myös hoitaa! Tuo dödö on kiva ja käytössä toimiva.

      Poista
  5. Minä suosin sekä Clarinsin että Lumenen tuotteita. Mukavaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com