16.3.2020

Hyvää mieltä kauneustuotteilla


                                        Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mainoslinkki merkitty *

Hyvää mieltä tarvitsee nyt meistä jokainen tämän Korona-epidemian aikana. Tänään tuli oikea ja tärkeä uutinen, että hallitus sai suuren linjauksen viruksen taltuttamiseen sulkemalla julkisia laitoksia. Tauti on levinnyt kuin kulo valkea ja astmaatikot, vanhukset ja muut riskialttiit ihmiset ovat todella vaarassa. Omassa lähipiirissä on näitä kaikkia ja oma terveyskin on horjunut sisäilmaongelmien vuoksi työssä. Talous on taantunut ja yrityksillä on haasteita toimia kannattavasti. Tärkeintä on kuitenkin ihmisten terveys ja tämä tilanne on vain hetkellinen. Sen vuoksi on tärkeää, että huolehdimme lähimmäisistämme ja pidämme huolta myös omasta itsestämme. 



Minä itse ja myös omat aikuiset tyttäret tykkäävät hoitaa omaa kauneutta ja hyvinvointia. Heidän kanssaan on kiva vaihtaa ajatuksia ihonhoidosta ja siihen liittyvistä tuotteista, hiustenhoitoon liittyvistä tuotteista ja ehostukseen liittyvistä tuotteiseta. Heiltä saan myös vinkkejä, jotka ovat ajankohtaisia. He myös onneksi antavat vinkkejä pukeutumiseen. Vilan kilpailussa voitin siis myös stailauksen itselleni ja tyttärelleni, ja se oli jotekin liikkeellepaneva voima, että on hyvä myös vaalia omaa hyvinvointia sekä ulkoista että sisäistä. Siitä kirjoittelin jo täällä aiemmin!

Itselle voi tuottaa hyvää mieltä vaikka kosmetiikalla, jonka avulla voi tehdä kasvohoitoa, helliä ihoa ja hiuksia laadukkailla tuotteilla ja laittaa vaikka naamion kasvoille. * Goodiebox on kerran kuukaudessa kotiin tilattava suuri kosmetiikkapakkaus kauniissa lahjapaketissa (huom! paketti on tehty kierrätyspaketista), joka tuottaa hyvää mieltä sinulle ja minulle!


Mikä on Goodiebox? 

* Goodiebox on kuukausittainen tilausboksi, jonka tarkoituksena on jakaa jäsenilleen hyvää mieltä kuukausittain vaihttuvien teemojen ja laadukkaiden kauneustuotteiden avulla. Goodiebox haluaa kehottaa ihmisiä raivaamaan lisää aikaa itselleen, ja tehdä itsensä hemmottelusta pikemminkin sääntö kuin poikkeus (= #yourselfishness). 

Jokainen boksi sisältää 5-7 täysikokoista kauneustuotetta, joiden arvo on yhteensä ainakin 75 € – kuukausihintaan 24,95 €. Yhteistyökumppanit vaihtuvat kuukausittain, mutta bokseissa on tähän asti vilahtanut ainakin Benefitin, Vichyn, Cliniquen ja Pixin tuotteita. Nyt Bette Boxin yhdistyttyä myös laadukkaat, kotimaiset merkit tulevat osaksi valikoimaa. Asiakaspalvelua saat kotimaisella kiellää ja he antavat myös vinkkejä tuotteiden käyttöön. 

Goodieboxiin valittuja tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä! Goodiebox-tilaus ei ole koskaan sitova – tilauksen voi siis peruuttaa milloin tahansa, ja bokseilla on täysi tyytyväisyystakuu.




Oma Goodiebox sisälsi energisoivan paketin ihania tuotteita. Goodieboxissa oli mm. kuiville hiuksille kosteuttava hoitoaine, jota olen testannut omiin värjättyihin hiuksiini. Kuvassa Naobay tuote on juuri tämän hoitoaine. Lisäksi paketissa oli kosteuttava kasvosuihke, joka näin kuivana talviaikana on tärkeä jokaisen naisen kasvolle, että kasvoissa säilyy kosteus. Kosmetologit sanovatkin, että me emme käytä tarpeeksi kasvovesiä Suomessa, vaikka sen avulla kasvot pysyisivät kosteampina. 

Goodieboxissani oli myös ihana yön yli vaikuttava naamio ja merilevä -seerumi. Olen talven käyttänyt seerumia aina päivävoiteen alla, että iho saa riittävän tehohoidon. Lisäksi paketissa oli patentoitu kuoriva sieni, joka poistaa kuolleet ihosolut ja hoitaa ihoa. Sitä olen käyttänyt useamman kerran viikossa kasvojen puhdistuksen jälkeen iltaisin.

Tähän aikaan on hyvä pyrkiä vaikeiden asioiden vuoksi onnellisuuteen ja käytää kotona oloaikaa  hyödyksi hoitamalla itseä.  Näin tuot myös onnellisuutta ympäristöön ja lähimmäisillesi. 



Miten sinä hellit itseäsi?


4 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä oikealta herkkulaatikolta! Meillä on myynnissä ainakin noita Vichyn tuotteita. Ja tietysti Clinique.

    Mä hellin itseäni viimeksi eilen länttäämällä naamaan itsetehdyn naamion kuivahiivasta ja hunajasta. Ei ehkä niin koreasti pakattu, mutta hyvältä tuntui. Venyttely ja vanuttelu, saunominen, sitrushedelmät... Niistä tulee aina hyvä olo. Ja tietysti kävelylenkeistä koiran kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Tässä paketissa on laadukkaita merkkejä.Naamiot ovat ihania tehdä kotona itse myös.Kuivahiiva onkin mielenkiintoinen aineosa.Tuossa tarkoitus kuoria kenties?Ihania itsehoitojuttuja olet tehnyt!

    VastaaPoista
  3. Varmasti ihania, laadukkaita tuotteita. En ole koskaan itselleni tilannutkaan vastaavaa. Varmasti kiva idea! Ja nyt kotoillessa on aikaa pitää itsestään huolta ja varmasti auttaa paljon tässä stressaavassa tilanteessa, jos saa ajatukset hetkeksi käännettyä muualle. Kaikkea hyvää sinne. ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotoilu on avannut silmiä moneen asiaan ja yksi on oman hyvinvoinnin ymmärtäminen. Aiemmin oli niin kiire, että jäi usein kasvohoidot ja jalkakylvyt väsymyksen vuoksi tekemättä. Epidemian vuoksi on ainakin ajanhallinta muuttunut paremmaksi. Turha kiirehtiminen on jäänyt.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com