7.3.2020

Blogiarvonnan voittaja- lomalla remontointia

                                                                                                                                         *mainoslinkki merkitty 


Blogiarvonta on suoritettu ja sieltä löytyy tämmöinen voittaja kuin Hippohiiri. Onneksi olkoon sinulle, laitan mailia tulemaan. Hän saa näin ihanan kirjan itselleen kuin Villasukkien uudet trendit. Kirjassa on kauniita villasukkamalleja selkeiden ohjeiden kera. Kirjasta löytyy täältä lisää tietoa, jos klikkaat tänne! 

Käsityöharrastus on noussut viime vuosina arvoonsa ja jokainen meistä voi tehdä diy (tee se itse) -juttuja helppoja ja vähän vaativampia. Käsillä tekemistä löytyy monen makuun.  Myös ekaluokkalainen sai kokeilla saumurilla ompelua meidän lomalla ja hän valmisti muunmuassa Lola-koiralle tyynyn. Koulussakin on hän saanut jo ommella. Oma kutomistyö on tuossa alakuvassa oleva kaulahuivi, jonka päihin aion laittaa tupsut. Huivi tulee vauvalle.

Tässä blogiarvonnan voittajan kommentti siitä, oletko milloin kutonut viimeksi ja mitä kudoit?
Oi ihanaa! <3 Villasukat olen viimeksi tehnyt itselleni. :)

hippohiiri@gmail.comKirjaa myös (*) voit tilata täältä vielä tarjouksessa naistenpäivän kunniaksi, Vinkkaan myös tästä hyvästä kaunokirjojen alennusmyynnistä, jos klikkaat tänne (*) tarjouksiin verkkokauppaan!
Olen lomaillut ja tuon Korona-vuruksen vuoksi ollut kotimaassa lomalla. Yksi pieni loma tuli tehtyä Ouluun ja Skandic Hotelliin, jossa tykkään majoittua useimmiten. Lomalla on tullut ommeltua, remontoitua omaa ja tyttären kotia. Meidän oma projekti on vielä aloitusvaiheessa ja pakkelointia on tehty. Makuuhuoneen seinään on tulossa uusi maali ja seinässä on myös haastellisia kohtia pakkeloitavana, kun seinän vanha pakkelointi on tuonut raon seinään. Mielenkiinnolla odotan, montako kertaa uusi auha pitää pakkeloidan uudelleen päälle. Ompelutyöt liittyivät lasten vaatteisiin ja vauvan peittoon. Näistä sitten tulee tänne kuvia ja nyt kankaissa on ihanaa minttua keväistä väriä, joka sopii tytölle ja pojalle. Ompeleminen on oma harratukseni ollut kauan ja olen joskus saanut häälahjaksi ompelukoneen ja sitten lasten ollessa pieniä sain lahjaksi saumurin. Kun saan piirrettyä lisää kaavoja, niin ompelen pienen pieniä housuja. 


Olin myös voittanut kahdelle hengelle stailauksen Vilan -liikkeeseen ja sen pystyin nyt käyttämään lomallani. Oma vaatekaappini tarvitsi jo kovasti uutta ja kaunista asua. Toinen tyttäristäni eilen kehui, että nyt on äidillä niin muodikkaita vaatteita. Ja myös ekaluokkalainen huomasi uuden farkkumekkoni. Laitan myös oman postauksen stailauksesta Vilassa. Vilan stailaajamyyjä oli niin upea nainen, että osasi kyllä löytää täydellisiä yhteensopivia asuja.Tänään myös tein suursiivouksen meillä kotona ja jätin matot yöksi vielä ulos tuulettumaan. Aurino tuo esille kaikki pölypallerot ja siivouksen jälkeen katsoin vielä ulos auringonpaisteeseen. Sehän on parasta nyt tähän aikaan, mutta sitten toi esille myös ikävästi likaiset ikkunat. Lasiterassi sai myös puhdistuksen tänään ja siellä oli jo niin lämmin, että olisi voinut päiväkahvit juoda terassilla. 
Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu? 


11 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!

  Sinulla on siellä kovasti touhuja. Kuulostaa kivalta Vilan palkintokin. Itse kän Vilalla Suomen-matkoilla, siellä on aina jotain kivaa. Tyyli on vähän ehkä simppelimpi kuin meillä naisten vaatteissa. Vai tuntuuko musta vaan siltä.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalla ehtii monenlaista.Vilalla on kauniita, simppeleitä ja muodikkaita vaatteita kohtuuhintaan.Laatukin on hyvää!Jenkeistä tulee itse hankityua teidän perinteisiä merkkejä.Kai tykkään klassikoista, mutta stilisti käski myös olla rohkea!

   Poista
 2. Oi ihanaa, kiitos. <3 Jään odottamaan s-postia tai voin toki itsekin laitella sinulle. Hyvää kevättä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, että tavoitin sinut!Onnea vielä voitosta!

   Poista
 3. Kivalta kuulosti lomasi ja voi miten mukava tuollainen stailaus! Onnea voittajalle ja hyvää naistenpäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tarpeeseen tuo stailausvoitto.Hyvää naistenpäivää!

   Poista
 4. Paljon olet ehtinyt tehdä ja kokea. Meillä on myös juuri maalattu vierashuoneen seinät uudella värillä ja kyllä piristää kun saa uutta väriä kotiin. Postasinkin siitä pari päivää sitten. Ihana tuo Vilan palkinto. Olen usein haaveillut siitä että joku asiantuntija kertoisi minkä tyyliset vaatteet minunlaiselleni sopisi.
  Ihanaa naistenpäivää sinulle<3

  VastaaPoista
 5. Täytyypä käydä katsomassa millainen maalaushomma teillä on ollut.Tuolta Vilakta kannattaa kysyä stailauksesta myyjältä, voi olla myös ilmainenkin välillä!

  VastaaPoista
 6. Wau, tuo Vilan stailauskin kuulostaa niin kivalta! Upea palkinto! Oikein ihanaa naistenpäivää 🌹🌹🌹

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajalle!
  Ja, ihanaa naistenpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 8. Mukavalta kuulosti lomasi. Aina se piristää, kun pääsee pois ympyröistään. Ihana tuollainen stailausjuttu. Mukavaa alkanutta viikkoa ja remontointiintoa :) Onnea voittajalle, joka sai ihanan kirjan.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com