31.12.2020

Uuden vuoden tunnelmat

Uutta Vuotta tässä odotellaan ja nautittu juhlaillallinen pizzan ja nakkien merkeissä. Remonttityöt ovat vieneet mehut, kun tyttären omakotitalossa on tulossa makuuhuoneen seinien maalaus ja tapetointi. Makuuhuoneessa oli maalikerrostapettia ja vaikka mitä väriä päällekkäin. Kolme päivää seiniä puhdistettiin ja nyt ne ovat pohjamaalauskunnossa.

Kynttilät on sytytetty ulos ja sisälle. Millenium kynttilä ja kuohuviinilasit ovat perinteisesti esillä keittiössä uutena vuotena sisustuksessa. 

Tunnelma on ihastuttava ja muutamia raketteja on lähellä ammuttu. Kauppareissulta palatessa aiemmin illalla kahdeksan vuotias ihasteli eri värisiä raketteja taivaalla. Koronavuosi on ollut vaikea meille kaikille ja jotain valoa uuteen vuoteen tuo nyt jo aloitetut rokotukset. Toivon mukaan kesään mennessä 70-80% on rokotuksen saanut ja laumasuoja saavutettu. 


Kiitos blogini seuraajille, blogiyhteistyökumppaneille ja toivotan kaikkea hyvää ja onnellisuutta Uudelle Vuodelle 2021!9 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää uuteen vuoteen! ✨✨✨

  VastaaPoista
 2. Iloa ja onnea alkaneeseen vuoteen!

  VastaaPoista
 3. Hyvää alkanutta uutta vuotta Sinulle ✨

  - Suvi -

  https://arkipaivanhelmiani.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Teistä on ollut iso apu remontissa.

  Meilläkin paukahteli jokunen raketti ja Felix tietysti kommentoi kaikkia. Onneksi satoi, niin ei ollut paukuttelijoita ihan kamalasti.

  Onnea ja iloa tälle vuodelle! Meillä rokotusohjelma on jo pahasti jäljessä siitä, mitä alunperin ilmoitettiin. Toivottavasti tyyli ja tahti vaihtuu, kun uusi presidentti ja hallinto pääsee ottamaan ohjat käsiin.

  VastaaPoista
 5. Tänään saatiin tapettikin seinään, keskiviikkona jatkuu listojen laitto. Rokotukset ovat nyt alkaneet Suomessa ja toivotaan, että teilläpäin myös alkaisivat. Peukutan uudelle hallinnolle!

  VastaaPoista
 6. Hyvää alkanutta uutta vuotta! ✨

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com