20.12.2020

Valkoinen ja siro kuusenjalka

Valkoinen ja siro joulukuusen jalka löytyi onneksi tänään kauppareissulta. Viime vuonna lainasimme joulukuusen jalan ja nyt, kun joulukuusi oli sopivasti sulanut ja koristelukelpoinen, niin muistimme, että joulukuusen jalka onkin kaukana. Kaupan ainoa jalka löytyi myyjän avustuksella, onneksi! Koska jalka olikin valkoinen ja kauniit puujalat ympärillä. Oikein sopiva skandinaaviseen sisustukseen.

Yleensä joulukuusen jalat ovat olleet muovisia ja ei kovin kauniita ulkomuodoltaan, joten tämä valkoinen joulukuusen jalka oli hyvä ostos, vaikka hintava olikin.

Joulukuusen alle laitoin harmajan huopamaton. Joulukuusi haettiin viikko sitten omasta metsästä ja samalla reissulla tuli kolme eri kokoista kuusta meille. Yksi on maljakossa ja se oli täällä jo esillä. Toinen kuusi on ulkona terassilla suuressa saviruukussa ja siinä on led-valot. 

Omasta metsästä haetut kuuset on uusi perinne meillä. Yhden kuusen sai kakkosluokkalainen sahata poikki ja hyvin siinä onnistuikin.

Tässä kuusenkantajilla kuuset olkapäillä; mitä isot edellä, sitä pienet perässä. 

Joulu on jo lähellä ja tänä jouluna on koristeet laitettu esille, tilasin valmiit voileipäkakut ja laatikot juhlapalvelusta, josta voit katsoa herkullisia tarjoiltavia täältä.Mukavaa joulun odotusta Sinulle!

Joko Joulu on sinun kodissa valmiina? 

7 kommenttia:

 1. Oi, onpa kaunis ja siro kuusenjalka. Viime vuonna ehdotin miehelleni, jospa ostaisin "korin" kuusenjalkaa kaunistamaan. Hän ei innostunut. Hänen mielestä kuusenjalan kuuluu olla perinteinen vihreä ja metallinen. :)
  Ihanaa jouluviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos metallinen eikä muovinen.Se kori olisi voinut olla kiva näöltään myös.

   Poista
 2. Me jouduimme myös viime viikonloppuna kuusenjalkaostoksille. Vielä Suomessa asuessa meillä oli metallinen kuusenjalka, mutta minne lie muutoissa hävinnyt. Löysimme sitten yhden ainoan mallin rautakaupasta ja se oli ostettava vaikkei kovin erikoinen ollutkaan, heh. Mutta oli ainakin made in Germany. :) Ja viime vuonna ostettu pieni, punainen matto piilottaa samalla myös kuusenjalkaa. Viimeiset jouluruoat ostetaan huomenna ja keskiviikkona haemme kinkun. Mukavaa joulun odotusta! 🎅❤😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti nuo harvoin käytetyt kuusenjalat häviävät. Teillä varmaan laadukas kuusenjaöka, pitääpä tutkiamissä tämä valkoinen kuusenjalka oli tehty.

   Poista
  2. Ihanaa joulun odotusta Saksaan!

   Poista
 3. Täällä ollaan valmiina ja jälleen kerran ilman stressiä :) Pari päivää vielä töitä ja sitten saa hengähtää.
  Mukavaa jouluviikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa ihanalle, ettei stressiä! Hyvää Joulua myös sinulle🎁🙏

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com