17.2.2021

Loistava ledvalaisin kattoon

                                                                                                     * kaupallinen yhteistyö Nettilamppu

Valo on muuttunut loistavaksi meidän vessassa. Vessan remontti on edennyt meillä yhden vaiheen taas eteenpäin, kun valaistus on nyt kohdillaan.  Täältä voit katsoamiten meidän vessanremontti on valmistunut. Laitoimme remontin yhteydessä seiniin uudet tapetit ja valaisimet.

Kodin tiloissa on tärkeää, että kylpyhuone ja vessa on hyvin valaistu. Valitsimme meille led-valaisimet, koska ne ovat energiaa säästävät, ja siten taloudelliset (sähkölasku pienenee). Usein kylpyhuone ja vessa ovat kooltaan pieniä, eikä niihin ole sijoitettu suuria ikkunoita tuomaan valoa tilaan. Tarvitset  siis wc-tilaan kunnollisen valaistuksen, koska siellä laitat  hiuksia ja ehostat kasvoja. Oma näkö ei ole mikään hyvä, niin sekin vielä vaikuttaa siihen, että valoa pitää olla. 

Tässä alakuvassa on meidän kaunis ledvalaisin, jonka tilasin * Nettilampun verkkokaupasta vessan kattoon. Katon materiaali on valkolakattua puuta.


Vessan remontin yhteydessä otimme peilin yläpuolelta halogeenilipan pois ja sen tilalla on ledpeili ja katossa nyt tämä  metallinen soikea ledvalaisin. 

Valaisimen toimitusaika oli kolme päivää. Ledvalaisin oli hyvin pakattu ja se tuli kotiimme suoraan toimituksena *Nettilampulta. Valaisimen valo on lämmin, mutta silti se on kirkas led-valon ansiosta. Joline valaisin on 46 cm halkaisijaltaan, eli juuri sopi tuohon kohtaan, mikä oli katossa. Halusin vessaan ledvalaisimen jossa on kiva ulkomuoto. Ensin ajattelin, että tilaan ihan pyöreän tai neliön muotoisen ledvalaisimen, mutta kun näin tämän *Joline valaisimen, niin tiesin, että tämä on juuri sopivan keveä, metallinen ja ajattoman mallinen. *Joline valaisimessa on myös jotain erikoista silmääni, ja nyt kun mies sai asennettua sen kattoon, niin kyllä Joline led-valaisin on todella kaunis katossa.


Tässä lähikuvaa valaisimen muodosta ja metalliväristä.

Kun sammutan valaisimen katkaisijasta, niin se on vielä sammuttamisen jälkeen valaiseva hetken aikaa tilassa. Yritin tähän kuvata tuon kauniin valon kaaren ja varjon, joka hehkuu pimeässä sammuttamisen jälkeen. 


Oletko sinä vaihtanut kodin valaisimia ledvalaisimiin?7 kommenttia:

 1. Näyttää tyylikkäältä ja valo näkyy kauniisti. Meillä pitäisi vaihtaa käytävän kattovalot ja tarkoitus on laittaa led-valaisimia. Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo tyylikäs on ja kaunis tuolla katossa. Osui valinta kohdalleen kerralla. Ihanaa viikkoa myös sulle!

   Poista
 2. Ihana tuo valo,tulee niin kaunis tuo valon jälki kattoon🥰 Hyvä ostos teillä tuo ollut kyllä🤗
  Meillä on kaikki valaisimet Led valaisimia.Paitsi keittiön roikkuvat valot ruokailuryhmän päällä. Nyt juuri sauna remppa menossa,niin sinne myös vaihtuu valaisimet.
  Mukavaa loppuviikkoa,täällä hyvin kylmässä pakkas säässä ollaan❄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli hyvä hankinta ja nyt tosiaan pitää vaihtaa lamppuja led-valaisimiin.

   Poista
 3. Omaperäinen ja erikoinen valaisin!❤️

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo erilainen, valaisee vielä kirkastaen koko wc-tilan.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com