13.2.2021

Miten muistan ystävää?

Ystävänpäivä on huomenna ja alkuviikolla tein diy- ystävänpäiväkortteja itse valmiista korttimateriaaleista. Materiaalit olin ostanut joskus joskus kauan sitten ja onneksi löysin ne nyt laatikon pohjalta. Ostin myös valmiita kortteja muutaman ja kirjeeseen laitoin myös suklaapatukat.Harmikseni postista ei saanut kuin yhden ystävänpäiväpostimerkin, mutta sitten ostin kauniita uusia kukkaikimerkkejä. 
Ystävänpäivää meillä vietetään huomenna taitoluistelun jälkeen siten, että kahdeksanvuotias saa oman pienen ystävänpäiväpaketin ja kortin. Pakettiin olen laittanut suklaamunan ja askartelutarvikkeita. 
Täältä ja täältä voit katsoa miten olen ystäviä muistanut aiemmin. Minun mielestä on aivan yliveto saada ystävänpäiväkortti vaikka postin kautta. Kahdeksanvuotias oli saanut toiselta mummoltaan kirjelähetyken, ja hän oli ollut aivan innoissaan siitä. Nykyään on harvinaista, että kirjeet liikkuvat muutoin kuin sähköisessä muodossa. Toki aion huomenna laittaa ystävänpäiväkortteja myös kännykälläni. 
Karvaisia ystäviä täytyy myös muistaa ystävänpäivänä! Tässä alakuvassa on tyttären Myy-koira, jota ulkoilutin ja rapsuttelin tänään. Seuraavan kerran rapsutellaan hiihtolomalla. 
Miten sinä muistat ystävää ystävänpäivänä?

12 kommenttia:

 1. ❤️Ihanaa ystävänpäivää!❤️

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos Suvi ja samoin sinulle! 🌹❤️

  VastaaPoista
 3. Kiitti samoin Jasmin! ❤️🌹

  VastaaPoista
 4. Ystävänpäivä on paras day ikinä🥰 ja ystävän ovat tärkeitä❤. Ihanaa ystävänpäivää sinullekkin🌹
  Kauniit kortit olen tehnyt. Minunkin tämä vuotisissa ystis korteissa mitä lähetin oli sisällä pikku ylläri😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on ihan parasta ystävänpäivä, jotenkin vielä koronan aikanakorostuu merkitys!

   Poista
 5. Hyvää ystävänpäivää sinullekin!
  Minä laitoin muutaman kortin postiin ja tänään sitten lopuille viestiä somen kautta:)

  VastaaPoista
 6. Minä olen viestitellyt ja soitellut ystävilleni tänään! Oli myös kiva herätä, kun parhaalta ystävältä oli tullut viesti, jossa luki vain I LOVE U <3
  Ihanaa ystävänpäivää ja laskiaissunnuntaita sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
 7. Hyvää ystävänpäivää Aikku! Kiitos, kun olet blogiystäväni. Voi kuinka mukavasti olet muistanut siellä kortein ja pienin lahjoin.

  Meillä tämä päivä on enemmänkin rakastavaisten päivä, Valentines. Mä oikeastaan tykkään enemmän suomalaisesta tavasta muistaa ystäviä. Toisaalta kun katson perheemme nuoria ja sitä, miten he juhlistavat päivää romanttisesti, niin onhan se kivaa.

  Myy-koiralle täältäkin rapsutukset! Onpas suloinen :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos myös sulle ystävyydestä täällä blogien maailmassa. Myy on pieni pallero, ja hyvin otti mut taas ystäväksi, kun olin tyttären luona. Teillä Valentines on sit hiukan erilainen!

  VastaaPoista
 9. Ihania kortteja! <3 Tänä vuonna askartelin vain muutaman ystävänpäiväkortin ja lähetin aika monta Whatsapp-viestiä. Ja kukkia lähettäneelle ystävälle vein oven taakse lahjan. :) Korttimateriaaliksi valikoitui kaikkea mitä kotoa löytyi, kun erikoiskaupat on pidetty suljettuna, niin en päässyt ostamaan mitään uutta. Mutta oikeasti olikin ihan kiva kaivella laatikot ja huomata, että löytyi kaikenlaisia kartonkeja ja tarroja ym. :) Mukavaa loppuviikkoa! 🌷

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com