11.2.2020

Ystävänpäivää ja alekoodit

Ystävänpäivä on tulevana perjantaina.  Tänään hain kiireellä ystävänpäivämuistamisia varten Pentikiltä kortteja, jotka laitan vielä aamulla postiin toivoen, että ehtivät myös perille perjantaiksi. Pentikin korteissa on tuttuja kuvioita Pentikin kankaista ja muista tuotteista.

Kortteja tulee lähetettyä edelleen, vaikka monet muistavat viesteillä. Tällä kertaa nyt näillä korteilla menen, vaikka toki näitä voisi lähettää enemmänkin. Huomasin juuri, että yksi tärkeä ystävä jäi näistä pois.


Hiihtolomat ovat kohta alkamassa jo osalla. Lumet ovat päässeet sulamaan ja eilen sitten onnistuin kaatumaan pihallamme, joka on  ihan jäätiköllä. Sen vuoksi käveleminen on ollut hankalaa, kun sattuu alaselkään. Omat nastakengät jäivät kaappiin ja lähdin kuntosalille lenkkareilla auton kyydissä.

Tässä alakuvassa näkyy meidän piha vielä viime viikolla näin lumisena. Viikonloppuna pääsimme käymään myös hiihtoladulla, mutta nyt ei enää pääse. 



Tänään myös auto päätti lopettaa käynnistymisen, ja sekin piti viedä huoltamolle. Tänään siis ei niin täydellinen päivä ollut kyseessä. Mutta perjantaina työpaikalla on ystävänpäiväaamiainen ja päivällä muutakin ohjelmaa tarjolla. Joten iloista ystävänpäivää on odotettavissa, vaikka tänään ei sille tuntunutkaan.Ystävänpäivästä olen tänne laittanut juttua aiemmin ja myös tänne.


Ystävänpäiväksi lahjaideoita 


Ystävänpäivänä on tarjolla hyviä alekoodeja,  ja poimin niistä sinulle kosmetiikkaan kaksi ensimmäsitä alekoodia. Sitten on pukeutumiseen ja sisustukseen liittyviä  alennuksia.  Alennustarjouksia löytyy seuraavasti:                                                                                                 

 * sisältää mainoslinkit, mainoslinkit merkitty *

*Kicks: Valikoiduista tuotemerkeistä Osta 2, saat 20% alennusta, Osta 3 saat 30% alennusta


Koskee seuraavia tuotemerkkejä:


  • Kiehl`s, Urban Decay, Lancome, Biotherm, YSL 
  • tarjouksen voi yhdistää eri brändien tuotteiden välillä

  • Tarjous voimassa 18.2.20 saakka.









Yves Rocher: Valinnainen tuote kaupanpäälle!!


  • Kassalla koodi  Ei koske Lifting Végétal -sarjan tuotteita tai settejä. 
  • Voimassa 16.2.20 saakka. 






Jollyroom: 20% alennusta kengistä ja vaatteista



  • 16.2.20. 
  • Kassalla käytä koodi SHOP20  







Miten sinä muistat ystävää perjantaina?

14 kommenttia:

  1. No johan nyt on, kun autokin sanoo sopimuksen irti. Meillä niin tuppaa käydä aina syksyisin kun siirrytään kuumasta viileämpään säähän. Akut ei tykkää.

    Kauniita ovat nuo Pentikin kortit ja varmasti ilahduttavat ystäviä.

    Meillä ei taida olla sen kummempia juhlallisuuksia. Perjantai-iltana menemme miehen kanssa komediaklubille. Tummaa suklaata vadelmatäytteellä tarjoan suklaannälkäisille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Autohuoltamo oli hyvä ja nopea, että nostan hattua heidän toiminnastaan.Tänään sain jo ystävänpäiväkortin postin kautta, ilo saada.Kuulostaa kivalle teidän ystävänpäivä ja herkut.

      Poista
  2. Ihania kortteja! Voi harmi, nuo kaatumiset on niin ikäviä:( Toivottavasti selkäsi paranee pian! Mukavaa päivää♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kauniita Pentikin kortit.Selkä jo parempi, mutta vielä tuntuu kipua.

      Poista
  3. Voi miten harmitus tuon kaatumisen kanssa. Toivottavasti pian on selkä taas kunnossa. Ihania kortteja <3 Kivaa ystävänpäivä viikkoa sinulle Aikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei luut murtuneet.Hyvää tulevaa ystävänpäivää sinulle myös.

      Poista
  4. Onpa Pentikillä kauniita kortteja, en ole varmaan edes koskaan ostanut! Tänä vuonna unohdin korttien ostot ja askartelut tyystin! Vaikka yleensä olen lähettänyt ystävänpäiväkortteja. Pitää laittaa paljon viestejä sitten. :) Ja, jos sitten pääsiäisenä askartelisin oikein komeat kortit. ;) Huomenna tapaan ystäviä, pitääkin kertoa, että Suomessa 14.2. on ystävänpäivä. Hyvää ystävänpäivää sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viestit taitavat olla nykyään korttien sijaan.Pentikin kortteja itsekin löysin ekan kerran myymälästä.Pääsiäisenä voisin itsekin tehdä muutaman kortin askartelemalla.Onko teillä Jenkeissä ystävänpäivä samaan aikaan?

      Poista
  5. Paranemisia sinulle.
    Hyvää Ystävänpäivää sinulle.💖

    VastaaPoista
  6. Oikein ihanaa Ystävänpäivää Sinulle ♥

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Täydellisen ihanaa sunnuntaita Sinulle ♡

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com