18.2.2020

Valo ja tummat tekstiilit kotona

Valo on alkanut virrrata ikkunoista ja luo kivasti varjoja kodin tiloihin. Valoisuus tuo esille kaikki tekstiilit paljon kirkkaammin ja värit hehkuvat. Talven jälkeen tummat tekstiilit kaipaavat jo väriä ympärilleen. Kaivan kaapista vaaaleaa tyynynpäällistä tummien tekstiilien rinnalle tai osa niistä jo joutaa kaappiin vaihtoon. Valo ja myös kevät sai myös vaihtamaan järjestystä olohuoneessa. Siitä voit lukea täältä!Meillä on todella vaaleaa  ja valkoista olohuoneessa, mutta sitten löytyy tummaa (mustaa) divaania ja tummaa verhoa ikkunasta hyggeilytilasta. Parempaa nimitystä tuolle muuntuvalle huoneelle en ole keksinyt. Se kun on ollut välillä työhuone ja leikkitila,


Nyt näihin tummiin huonekaluihin ja tekstiileihin onneksi tuo valo tuo myös kirkkautta, että ne eivät näytä ihan niin tummilta kuten talven pimeimpänä aikana. Keltainen ja mustakuvioinen Räsymatto-tyynynpäällinen näyttää jo pirteälle keltaisten pallojen ansioista. Tänään ajattelin, että tuleva pääsiäinen on jo kotona edustettuna tuolla tyyynpäällisen värillä.Auringon valo saa ihmeitä aikaan; mieli on kepeä ja nyt jo hiihtoloman kynnyksellä tuntuu jo kovin keväiselle, kun katsoo mitä ulkona taas on tapahtunut parin päivän aikana. Lumi on melkein sulanut ja tänään sain jo harjata laatoituksia ulkona roskista. Hyvä, etten tarttunut jo haravaan.


Auringon valo saa myös ikkunat näyttämään likaisille ja kaikki pölypallerot puskevat esiin joka kolosta. Ja varsinkin koiran karvat, kun meillä on ollut yökylässä kaksi päivää tyttären mitteli. Huomenna onkin sitten miehellä imurointi-ilta, tänään siitä tiedotin häntä. Valo on kuitenkin parasta, ja nuo kirkkaat pinnat ja tekstiilit kotona näyttävät hyvälle. Ja tuon alakuvan punotut korit ovat käteviä siirtää tilasta toiseen. Niissä pidän myös erilaisia vihrekasveja välillä.Onko valo vaikuttanut sinun sisustukseen?

7 kommenttia:

 1. Kaipaan valoa sekäkotiini, mieleeni että taideteoksiin jotka ovat sekä tekstiä että pensselin jälkeä! Upeat kuvat,kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä.Selailin taidemyymälän sivuja ja haaveissa olisi kaunis taideteos seinälle.

   Poista
 2. Valo vaikuttaa positiivisesti mieleen ja sitä myöten innostaa myös sisustamaan. Kivalta teillä näyttää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Kummasti valo vaikuttaa myös itseen, ja onneksi pimeän aika on tältä erää takana.

   Poista
 3. Kauniin selkeä koti ja helppo muunnella väripilkuilla vuodenaikojen mukaan. :)
  Toivotan aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että aurinko on täälläkin Pohjolassa paistanut jo. Kyllä se kevät koittaa. Väripilkkuja tarvitaan kotona!

   Poista
 4. Ihanat tekstiilit, sopivat niin kivasti yhteen! Pirteä keltainen on kuin lupaus saapuvasta keväästä...Heti, kun huomaan, että valonmäärä selkeästi lisääntyy alkaa tekemään mieli vaihtamaan uudet tekstiilit ja kaivamaan värikkäät pöytäliinat esille. :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com