3.8.2021

Asuntomessujen lastenhuoneet

Asuntomessut ovat Lohjalla upean järven lähellä auki vielä kahdeksanteen päivään elokuuta. Siis vielä ehtii käydä tutustumassa Asuntomessujen ihastuttaviin koteihin. Olen tehnyt kaksi aiempaa postausta asuntomessuilta, joista voit lukea täältä ja täältä.

Millaisia lastenhuoneita asuntomessuilta löytyi?

Lastenhuoneen olivat kivasti ideoitu sisustuksen suhteen, joista tuon sinulle esille muutamia kivoja yksityiskohtia ja ideoita. Ekologisuus ja luonnonläheisyys on esillä Ainoa kodin eläinaiheisessa tapetissa ja huonekaluissa sekä tuu naamalla tehdyissä sisustuselementeissä.

Viiri ja helminauha on helppo tehdä itsekin, kuten tuossa alakuvassa on tehty. Seinällä on hauska kollaasi eri värisiä koreja. 


Lastenhuoneessa on kätevä olla kerrossänky, jos tilaa ei ole liikaa ja mukava on lasten nukkua samassa huoneessa. Meillä oli lapsena keltainen kerrossänky, ja mikä sen parempi, kun yläkerrassa tuhisi isoveli. 


Tämä leopardimatto oli hauska yksityiskohta lastenhuoneen lattialla. Leopardimatto päällä voi leikkiä tai lukea kirjaa. Tiipii-telttaan voi tehdä majan ja täyttää tiipiin lattian tyynyillä. Meillä on Tiipii-teltta sisustettu näin, jos täältä käyt katsomassaTalosänkyyn saa roikkumaan vaikka tunnelmavalot nyt iltojen hämärtyessä. Valot tuovat tunnelmaa ja turvallista oloa ennen nukkumaanmenoa lapselle. Seinässä on hempeän roosan sävy, ja maalattuja seiniä olikin paljon makuuhuoneissa käytettykin helppohoitoisuuden vuoksi. 


Avohyllyihin saa lasten leikkikalut, kirjat ja muut tarvikkeet hyvin järjestykseen esim. koreja apuna käyttäen. Rottinkisia ruukkuja ja muita esineitä oli asuntomessuilla esillä ja tuo ananaskori on kiva tässä alakuvassa. Sen sisälle voi laittaa vaikka Legot tai värikynät. Lastenhuoneessa tarvitaan myös omaa pöytää ja tuoleja. 
Tässä on toisen asuntomessukohteen Lastenhuoneen sisustus, jossa hyllyn päälle on laitettu isot taulut nätisti esille. Vauvan huoneeseen pääset kurkkaamaan tästä kuvasta, jossa on katossa kattolamppuna valkoinen kuumailmapallo koreineen ja vauvan vihreän sängyn ympärillä laitettu kankaasta katos. 


Isommalle lapselle sopii jo oma yöpöytä, joka oli tässä nuoren huoneessa Woodnotesin Twiggy-pöytä. Twiggy-pöydän päälle sopii hyvin tuo valkoinen pöytälamppu. Iltaisin voi lukea kirjaa ja valaisin on siksi tarpeellinen. 


Nuoren huoneessa myös hyllyn päälle voi laittaa vaikka peilin ja muuta tarpeellista tai sisustaa vaikka maljakoilla hyllyn päällistä. Hempeä huone kuivakukkakoristeineen sopisi myös hyvin nuorelle makuuhuoneeksi. Pyöreä suuri kuivakukka-asetelma oli kaunis tässä huoneessa seinällä; yksi omia suosikkejani makuuhuoneen sisustuksessa asuntomessuilla. 

Puulla sisustaminen huonekaluissa tai huoneen seinissä on trendikästä. Yöytä tai puurimat näyttävät hyvälle näissä kuvissa. Vai mitä olet mieltä? Oliko näissä kuvissa sun mieleen jotain kivaasisustusta? 

2 kommenttia:

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com