16.11.2022

Blogiarvonnan voittaja ja joulukalenterivinkit

Blogiarvonta päättyi eilen ja onnettaren suosikki oli tänään Päivien ilot -blogia pitävä ihana sisustus/kirppis/tuunailu blogin ihastuttava nainen. Blogiarvonnan palkintona oli ihana uusi Docendon julkaisema Sisustussuunnittelun käsikirja, josta löydät täältä lisää tietoa.

Sisustussuunnittelun käsikirjaa olen lueskellut paljon ja saanut vinkkejä kodin sisustamiseen. Olen ollut parilla ulkomaanmatkalla ja ehtinyt niissäkin muutamia sisustusputiikkeja kiertelemään. Tässä postauksessa onkin muutamia kuvia matkoilta. Sisustusharrastuksen myötä kirjasta sain vinkkejä tavaran karsimiseen. Olen myös alkanut vähentää tavaran määrää kotona, kun se konmaritus helpottaa myös kiireellisessä arjessa kodin järjestyksen säilyttämistä ja siivoamista nopeammin.


Lamput ja varjostimet ovat nyt ajankohtaisia:


Kattausideaa joulupöytään:


Espanjan matkalta löysin kyllä ihanan taidejulisteen, jossa tämä upea espanjatar tanssii flamencoa. Keltainen väri toi mieleen valon ja auringon, niin nyt tähän vuoden aikaan saan ihailla kepeää tunnelmaa ja aurinkoista väritystä printtikuvasta. Olen suunnitellut tähän kultaisen väriset kehykset tai valkoiset. Uusin viime kesänä meille kotiin tauluja blogiyhteistyön merkeissä ja aion tilata tähän taidejulisteeseen kevyet kehykset taas Gallerixilta. Täältä näet vinkkejä Gallerixin tauluista meillä kotona. 

 


Vinkkejä joulukalentereihin

                     *sisältää kaupallisen linkin

Joulukuun alkuun on vielä pari viikkoa aikaa ja tänään ostimme koululaiselle jo valmiiksi joulukalenterin, jossa on sisällä erilaisia tikkareita. Vinkkaankin tässä kivaan * Body Shopin  kosmetiikkajoulukalenteriin ,jos et ole vielä omaa joulukalenteria ehtinyt tilata tai ostaa. Body Shopista saat 20.11.22 saakka -10% alennuksen lahjapakkauksista ja joulukalentereista sekä joulun kausisarjojen irtotuotteista -20%. 

Kaikenikäisille ja kunnon valikoima löytyy myös * täältä kivoja joulukalentereita alle viiden euron. Tarjous Adlibriksellä on voimassa 27.12.22 saakka. Tuotteita heilllä on rajoitettu määrä. He pidättävät oikeuden hinnanmuutoksiin kampanjan voimassaoloaikana. 



Onnea blogiarvonnan voittajalle!

 Oletko sinä hankkinut vielä joulukalenteria?

3 kommenttia:

  1. Kaunis kiitos vielä sinulle❤️
    Todella ilahduttava uutinen oli voittaa mielenkiintoinen kirja.
    Uudet ideat ovat aina tervetulleita.
    Ihanat valaisimet ,kaikki niin houkuttelevan näköiset.
    Todentotta joulukalenteri aika lähenee, sen myötä joulun odotus
    Hyvää loppuviikkoa sinulle!
    Kirj.sinulle s-postia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kiva, että tavoitin sinut.Uskon, että tykkäät kirjasta ja siitä on iloa pitkäksi aikaa.Boho-tyyli on kaunista ja pääsin käymään tuolla Casa-liikkeessä.Joulukalenterit ovat myös mukavia, niin lapsille kuin aikuisille.

      Poista
    2. Kirja oli kyllä hyvä arvontapalkinto ja kyllä blogiarvontoja on tulossa lisääkin, jospa ehdin tälle vuotta vielä yhden järjestää.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com