Uunilohi on nopea tehdä, mutta kannattaa edellisenä päivänä laittaa suola ja mausteet kalaan. Tilliä ja kesäkurpitsaa sain tähän ruokaan omista kasvatuksista. Uunilohi on helppo valmistaa, ruokakerma ja yrtit päälle ja sitten uuniin puoleksi tunniksi 180 asteeseen. Uusien perunoiden kanssa paistettu lohi on parasta.
Kanelia ja Kaardemumman blogissa oli vasta juttua tomaateista. Minusta on kiva verrata miten toisten kasvatukset voivat ja blogeista saa myös vinkkejä itsellekin. Meillä on kasvihuoneessa siis: tomaattia, kesäkurpitsaa, kurkkua, paprikaa, tilliä ja basilikaa. Lannoitus on ollut Kekkilän kanankakalla ja luonnon omalla vedellä. Paras sato on ollut kesäkurpitsoissa, mutta yksi pieni kurkku on saatu kypsyänä tällä hetkellä.
Kasvatatko sinä itse yrttejä tai muuta kotona? |