29.3.2013

Huovutetut pääsiäismunat DIY

Huovuttaminen on helppoa askartelua, jos et sitä tiennyt. Huovutusmateriaalini on siis näissä pääsiäiskoristeissa aitoa villaa. Huovittamiseen tarvitset askarteluosastolta villaa, styroxpalloja ja huovutukseen tarkoitetun huovutusneulan. 

Pääsiäinen on tulossa ja nämä pääsiäiskoristeet ovat suuressa astiassa tai Aallon teräsvadissa esillä. 
Olen  tehnyt näitä pääsiäismunia huovuttamalla. Kaupassa on myynnissä valmiita styrox-munia ja niiden päälle vain tökit neulalla valkoista villaa koko munan pinnan täyteen. Sitten voit koristella huovutetun munan oman mielesi mukaan. Itse tein kuvassa näkyviä kuvioita, joissa o väreinä limeä ja tummanruskeaa villaa.

Pääsiäismunien tekemiseen tarvitset valkoista villaa, värillistä villaa ja valmiita styrox-munia sekä huovutusneulan. Villa pistellään siten styroxiin, että se peittää valkoisen pinnan. Sen jälkeen voit tedä haluamasi koristeita munan villaosaan. Minä tein viivoja ja kiekuroita muniin, kuten kuvasta näkyy. 


Mies oli tuonut meille kotiin narisseja keltaisessa ruukussa. Näitä viedään huomenna  myös lahjaksi kyläreissulla äidilleni ja siskolleni. Narsissit laitan myös muuten kesällä ulos kukkapenkkiin, koska ne kukkivat siellä joka kevät uudelleen.


Hyvää pääsiäistä sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com