27.3.2013

Partylite-tuoksuja ja pääsiäistunnelmissa


Eilen olin piiiitkästä aikaa Partylite-kutsuilla. Vinkkaan, että siellä on näitä tuoksuöljyjä tarjouksessa 19,90€/kpl, ovh 29,90. Uutuustuoksuja oli ainakin kahta, valitsin meille sen coconut coladan. Tropical Daiquiri oli myös ihanan tuoksuinen, ei liian voimakas. Eli ne toimii siten, että laitetaan somisteeseen tuoksuöljy ja sitten ruokotikut max 6 kpl, riittää pari kolmekin. Vessaan saa kivaa pientä tuoksua. Näistä muuten uutuudet ovat sopineet allergikoillekin. Tarkista asia konsultiltasi. Sitten meillä on käytössä tuo Fresh Home-tuoksu, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja. Sitä voi kuulemma käyttää kenkiin (jos hiki haisee), pyykkiin kun ripustat ne kuivumaan jne. Erittäin riittoisa ainakin meillä, vaikka käytetään paljon.
 Laitoin pitkästä aikaa vanhan somisteen olkkariin ja tuon Scent Plus Meltsin siihen, pientä ja hentoa tuoksua odotellessa. Pikainen kyläreissu vanhemmilla juustokinkkusarvi iltateellä, naminami. Sain eilen kortin vanhalta koulukaveriltani, mieltä lämmitti. Kortin runon kera toivotan hyvää pääsiäistä kaikille!!

"Pääsiäisen onnenhiput,
puput, munat, ruohot, tiput.
Tulppaanin väri ja auringon valo
ja kevään ajatus jalo."

2 kommenttia:

  1. pitäs meillekin ostaa vessaan noita tuoksu tikkuja, en vaan oo löytäny kaupasta hyvää tuoksua :)

    VastaaPoista
  2. Annan sulle kokeiltavaksi yhden tuoksusomisteen,kun saan täyttöpullon.siihen tulee tikut mukana.uskon,että pidät tuoksusta!ihana coconut colada.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com