4.6.2013

Juhlan jälkeistä tunnelmaa, pitsapäivä

Viikonloppu suhahti ohi vauhdilla. Nyt on juhlittu valmistuneita, ja herkuteltu nam nam.



Meillä oli sunnuntaina pitsapäivä. Tein kaksi tämmöistä taikinaa:  5 dl:n vettä (lämmitin kädenlämpöiseksi) , 25 g hiivaa, sopivasti kaurahiutaleita ja vehnäjauhoa, ripaus suolaa sekä rypsiöljyä. Tästä tuli neljä pyöreää isoa pitsaa. Täytteinä oli kahdessa kinkkua ja tonnikalaa, yhdestä tein kasvispitsan ja yhdestä tonnikalakasvispitsan. Päälle paljon juustoraastetta kera homejuuston sekä tomaattien. Lisäksi omaa tuoretta basilikaa ja ruohosipulia.







Ilta-aurinko loisti basilikalle
Tiimarin ihanat servetit

2 kommenttia:

  1. Oi, näyttääpä herkulliselta! (:

    VastaaPoista
  2. Paljon täytteitä ja reilusti juustoa:)mulla on uunissa pitsatoiminto,tekee rapean pohjan.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com