Viikonloppu suhahti ohi vauhdilla. Nyt on juhlittu valmistuneita, ja herkuteltu nam nam.
Meillä oli sunnuntaina pitsapäivä. Tein kaksi tämmöistä taikinaa: 5 dl:n vettä (lämmitin kädenlämpöiseksi) , 25 g hiivaa, sopivasti kaurahiutaleita ja vehnäjauhoa, ripaus suolaa sekä rypsiöljyä. Tästä tuli neljä pyöreää isoa pitsaa. Täytteinä oli kahdessa kinkkua ja tonnikalaa, yhdestä tein kasvispitsan ja yhdestä tonnikalakasvispitsan. Päälle paljon juustoraastetta kera homejuuston sekä tomaattien. Lisäksi omaa tuoretta basilikaa ja ruohosipulia.
Ilta-aurinko loisti basilikalle |
Tiimarin ihanat servetit |
Oi, näyttääpä herkulliselta! (:
VastaaPoistaPaljon täytteitä ja reilusti juustoa:)mulla on uunissa pitsatoiminto,tekee rapean pohjan.
VastaaPoista