8.6.2013

Täytettyjä patonkeja Subwayn tyyliin kotona

Meillä herkutellaan näillä kotitekoisilla Subeilla. Kaupasta hain esipaistettuja moniviljapatonkeja. Oli muuten tehty Ranskassa...Mutta niin oli Fazerinkin tehty ulkomailla. Yritän aina suosia suomalaista.

Täytteeksi sipaisu majoneesia, kurkkua, tomaattia, salaattia, barbeque-kanaa (paistettiin pannulla ja siivutettiin paloiksi), kurkkusalaatti, Felixin tomaatti-chili salaattikastike, sipulia ja juustoa.


2 kommenttia:

  1. nam! onpa hyvännäkösiä :)

    VastaaPoista
  2. Oli hyviä, tänään lähti kaupasta myös patonkeja. Jos loppuviikolla tehdään näitä taas.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com