6.6.2013

Puutarhaan Partyliten somisteita

Eilen oltiin kaupunkireissulla, pääsykoetilaisuus meidän tyttärellä. Niinpä autoon pakattiin koko pesue mukaan.

Meille kotiutui tämmöinen metallinen etana terassille. Pidän siinä sitrushedelmätuikkivia ainakin iltaisin, että häädän hyttyset pois. Testaan toimiiko tuo sitrushedelmän tuoksu hyttysiin. Tänään Stokkalla näin myös näitä sitrushedelmäkynttiläpurkkeja, joten uskon, että taikaa on, että ne tainnuttaa inisijöitä.

Puutarhassa on omat kasvattamat siemenet itäneet. Salaattia, porkkanaa, tilliä ja sitruunamelissa on itänyt. Perunaa laitettiin myös maahan. Huomasin, että kirsikkapuun valkoiset kauniit kukat olivat jo ehtineet lakastua, olisin niistä tänne laittanut kuvan. Mutta viime syksynä isäni ansiosta leikatut pensaat, aidanteet ja muut ovat kauniin muotoisia ja näyttäviä pihassamme. Kannattaa leikata välillä ja muotoilla pensaita. Meillä koittaa kohta viikon loma etelän auringossa. Saa vähäksi aikaa huokaista ja ottaa rennosti.


Tilasin myös Partyliteltä Scent Plus Meltsejä sitrushedelmäntuoksuisena, jos niitä sitten myös terassille laitan tuoksumaan.


 Lisäksi on tämmöinen puusydän kynttilä, joka palaa 40-60h ja siitä kuuluu tulenritinää. Tätä on tarkoitus poltella sitten, kun illat hämärtyy. 

2 kommenttia:

  1. Oi, tuo tulen ritinä -kynttilä on mielenkiintoinen! Onko sekin Partyliten tuotteita? (:

    Hauskan näköinen on myös tuo etana!

    Meillä ainakin nuo sitruksen tuoksuiset kynttilät ovat toimineet hyvin hyttysten karkottajina - toivottavasti teilläkin!

    VastaaPoista
  2. Ritinä kynttilä on Partyliten tuote. Etana on ihan hauska, tuon ostin kirpparilta. Niitä saa partyliteltä nyt pienemmässä koossa. Sitruskynttilät tuntui tehoavan, sitten niitä voi olla parissakin kohtaa terassilla, kun meillä on tuota avonaista tilaa reilusti. Nyt äsken laitoin sisälle, niin hyvä tuoksu eikä itikoita näy.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com