22.2.2014

Kampaamon valmis sisustus

Valkoiset kampaamon seinät saivat valkoisen värin päälle:  Tikkurilan Taika-helmiäismaalia sävy 2076 Mercius HM, värillinen N339 ja vaalea G 484. Maalia laitettiin kaksi kerrosta päällekkäin ja helmiäismaalia kolme kerrosta. Tilassa on lasikuitutapetti, johon menee maalia enemmän kuin sileään seinään.
Tässä on käytetty seinässä helmiäismaalia, valkoinen hylly Jysk


Hyllyn alaosassa on Luhdan koreja, joissa on lehtiä ja toisessa lasten leluja.
Tuoli ja matto Askosta. Musta tekonahkaistuin on
lapsiasiakkaita varten tai laskutila asiakkaan laukulle tms. Tälle näyttää valmis tehosteseinä, jossa on tumma viininpunainen väri N339. Hopean värinen peili on Jyskistä (40€). Hylly on myös Jysk:stä 20€.  Siinä säilytetään pyyhkeet, shampoot ja roskis. Tämä on luonnossa upeannäköinen väri.Tässä näkyy läheltä seinän pinta. Viherkasvi on Jyskistä.
 Työpisteen seinän haluttiin jättää vaaleaksi, että kampaajan lopputulos hiuskäsittelyistä näyttäisi luonnolliselle mahdollisimman vaaleaa seinää vasten. Hiukset ovat pääasia työpisteen väreissä. Seinän väri taittaa hiukan beigeen.

Vaalea maali yhdellä seinällä G 484
 
Lattia ja katto ovat vanhat, niille ei tehty mitään. Tilaan tulee uusi myyntitiski, mutta sitä ei ole vielä hankittu. Pikkuasiakkaat saavat istua tässä autotuolissa, joka on yrittäjän ensimmäisiä hankintoja tähän tilaan kauan sitten:) Rullilla oleva musta työtarvikelaatikosto on uusi hankinta.
 
Ja nämä HAIR-kirjaimet on lahja meiltä, ensin ne tulee näyteikkunaan ja sitten työtilaan. Pienillä sisustusjutuilla ja julisteilla sekä tauluilla voi helposti vaihtaa tilaan ilmettä.
 
 

2 kommenttia:

  1. mistä sisustustaulu tekstillä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on Jyskistä ostettu. Tuota alempaa saa vieläkin sieltä!!

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com