6.2.2014

Kodinhoitokin voi olla mukavaa

Prismasta löysin Muurlan Muumiaiheisia tiskiliinoja.Kyllähän nämä piristävät keittiötouhuja..Tässä on sopiva kuvakin tähän vuodenaikaan, muumit luistelemassa.


Prismassa oli saatavilla myös Tove Janssonin 100-v juhlamukeja,hinta n.24€.Eipä ollut yhtään niitä silmälaseilla (sisäpuolelta) varustettuja mukeja.Kivan pirteähän muki on.

Pyykinpesuintoilijana tutkimme tyttären kanssa,että millä opiskelijaboxin pyykit kannattaa pestä.Huomasin, että Pisma myy muuten Maison Belle pyykinpesunestettä (1 litra).Tuoksu oli mielenkiintoine (miedon mausteinen, makea, naisellinen tuoksu puutarhan kukkia), mutta vielä jäi meiltä hyllyyn. Maison Belle on ekologinen tanskalainen tuote, tällä luvataan, että pesee 12 koneellista pyykkiä tai 20 käsin. Lisää infoa http://www.isabellasmith.net

Veskissä olen käyttänyt tätä alempana olevaa tuotetta. Sen pitää antaa vaikuttaa 30 min ja sen jälkeen voi huuhtoa. Tuoksu on sitruuna ja minttu, jotka tuoksuvat voimakkaasti aluksi.


kuva lainattu www.isabellasmith.net


Tänään kävin Metsolan kangaskaupassa, ja mukaan tarttui pari kivaa kangaskuosia. Viikonlopulle omaa puuhaa tiedossa. Viikot vierii ja kohti kevättä mennään kohisten!!

4 kommenttia:

 1. Mun pitäiskin uusia siivousvälineitä ja käydä ostamassa aineita. Ihanaa, että voi hankkia jotain kaunista ja motivoivaa siihen puuhaan :) Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivaa viikon loppua myös sinulle.Prismassa on hyvä valikoima näitä kodin siivousjuttuja ihan edullisilla hinnoilla.itse tykkään testailla pesuaineita ja hankkia nätin värisiä pölyliinoja😊

   Poista
 2. Minäkin olen löytänyt nuo Belle Maisonit Prismasta. Käytössä on tiskiaine ja keittiöspray. Tiskirättinä tällä hetkellä on itse kudottu bambuliina<3 Siivousiloa ja -intoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallisessa kaupassa ne eivät muuten maksa niin paljoakaan. Meillä on Amwayn tiskiaine käytössä, mutta keittiösprayta olen joulutuoksuisena suihkautellut. Arvostan tuota ekologisuutta. Olisin kiinnontunut tuosta bambuliinasta. Löytyykö sinulla ohje siihen omassa blogissasi?

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com