24.2.2014

Diy leggingsit -Metsolan kangas

Diy leggingsit olen ommellut kahdessa koossa. Suvun pienet tytöt saavat housuja tähti- ja helistinkuviossa. Vanha saumuri on saanutkin surista oikein kunnolla, kun ompeluinspiraatio iskee päälle.

Kylläpä on kovin keväiset ilmat ulkona, plussan puolella mittari näyttää lukemia. Osa on jo päässyt hiihtoloman viettoon. Mitä suunnitelmia sinulla on talvilomalle? Meillä on ollut tapana käydä pohjoisessa mökkeilemässä ja hiihtelemässä, mutta tänä talvena ollaan kotosalla. Suunnitelmissa reissua Ikeaan, jotain kaupunkikohteita kotoa käsin ja kodin sisustamista. Ja kenties ompelemista vielä lisää. 

Tässä onkin tuotoksia mitä viimeksi olen saanut valmiiksi. Leggingsit ovat 74 cm ja 86 cm. Kaavat ovat Ottobren 1/2011 lehdestä. Tähtikangas on Metsolan myymälästä. "Tähti" on joustavaa trikoota, jonka toisella puolella on aivan ihana pehmeä pinta.

Nämä "helistin"- housut on myös Ottobren 5/2006  kaavoilla tehty 80 cm (tein näistä n. 86 cm lisäämällä lahkeisiin pituutta). Kangas on myös Metsolan suosittua kuosia. Materiaali on ihanan suloisen pehmeää eikä liian paksua. Voin kyllä suositella molempia kankaita materiaalina housujen ompeluun. Helppo ommella ja ihanat lapsen päällä!


Leppoisaa viikon  alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com