6.6.2014

Ivana Helsinkiä kodin sisustukseen

Suomalaista suunnittelua tuli ihailtua Ivana Helsingin myymälässä. Nahkaiset hanskat valmistetaan Suomeessa. Meikkilaukku tai vaikka kynille sopiva pussukka näin kesän vihreän värisenä oli kauniin näköinen.Samaan sarjaan löytyy myös muistikirja.Nämä palovaroittimet ovat söpöjä, joita voi pitää jopa kauniina koriste-esineinä verrattuna normaaleihin pyöreisiin palovaroittimiin.Tykkäsin näistä keltaisista ja mustista pussilakanaseteistä.Erityisen kivalle näyttivät nämä pystyssä olevat setit. Sulka-desing on monissa Ivanan kuoseissa.


Tarjottimia oli erikokoisia,tämä lappapuuron värinen on kaunis tuossa lintukuvioinnissa.Kotoa meiltä löytyy tätä kuvioa mm.kenkälaatikossa ja -pussissa harmaana ja mustana.

Pieniä lahjaideoita ,esim.tulitikkurasiat,muistivihkot,säilytysrasiat


Nämä sammutuspeitteet ovat kotona myös erittäin tärkeitä.Minä pidän keittiössä hellan vieressä peitettä.On heti käden ulottuvilla,jos sattuu vahinkoa kokkaillessa.


Ivana Helsingin tuotteissa on vain kaksi sesonkia vuodessa ja heidän ideologiaan kuuluu kestävä kehitys. Suositaan suomalaista suunnittelutyötä!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. hyvä,että Suomessakin on suunnittelijoita ja brändejä,jotka menestyvät
      myös ulkomailla.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com