Meillä on paistettu kahtena päivänä peräkkäin vohveleita. Ruotsin reissulta on aina pakko tuoda hilloja, kun ne siellä vain sattuvat olemaan hyviä. Lisäksi creme Vanillaa vaahdotettuna ja pakkastesta vielä sulatin viime kesän mansikoita. Tämä vohvelien ohje on hyvä, ja ne ovat oikein rapeita myös. Ja huom, tähän ohjeeseen ei tule muuta sokeria kuin vaniliinisokeri.
Rapeat vohvelit
4 dl maitoa(rasvatonta laitoin,tai puolet kermaa ja puolet maitoa)
3-4 dl vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanillinisokeria
50g sulaa voita tai margariiniä
1tl suolaa
Vohvelirautaan öljyä joka paistokerta!
Ja näin kesäiltana vohveleiden seuraksi sopii lasi puolimakeaa kuohuvaa.
Voi nam nam, näyttää niin hyvältä ja varmasti maistui myös :)
VastaaPoistaHyvä ohje,tulee ihan rapeita näistä.
VastaaPoista