25.10.2014

Arvonta ja uusi hyllystö olkkariin

Muistutan vielä, että arvonta-aikaa on huomiseen tuonne klo 12 saakka, pikku onnetar Papu arpoo kolme voittajaa. Arvonta ja palkinnot löytyvät täältä. Tässä myös kuva tuikkivien väristä; tuoksuna granaattiomena.

Meidän olkkari sai uuden hyllystön Ikean reissulta, valkoisen Bestå-hyllystön, jonka saimme aika nopsaan asiantuntevan myyjän opastuksella sopivaksi mittojen mukaisesti. Hän auttoi: värien valinnassa: lasiovien malleissa, laatikoiden ja kaapinovien sisällyksissä (vetosysteemit, ponnahdusjutut...että ovi aukeaa helpommin), vetimissä jne. Näitä ei olisi yksin kyllä heti hoksannut. Entinen hyllystö palveli seitsemän vuotta, ja on edelleen hyvässä kunnossa. Se vain nyt odottaa uutta kotia. Onko kiinnostusta Cape-hyllystöstä (tv-taso, avohylly, lipasto) kotimainen ja väriltään ruskea.

Bestå-hyllystön valintakriteerit ovat sen muuneltavuus esim. voi vaihtaa ovien väriä, sisällystarvikkeita (vaihto kaapista laatikoksi) jalkojen väriä ja sen edullinen hinta. Tämä kokonaisuus maksoi Haaparannan Ikeassa 260€. Tärkeä on myös, että hyllystön alaosaa voi siirtää eri paikkaan tilassa. Yläosan alle voi laittaa sohvan tai tuolit.

Kaapit kiinnitettiin valkoisten muovitelineiden avulla seinään kuudella propulla ja ruuvilla.


Pölyltä suojassa valokuvat ja kynttiläsomisteet
Valkoiset lasilevyt suojaavat hyllyn pintaa ja ovat näyttävän näköiset. Pölyt helppo pyyhkiä.

Norsut tuovat onnea, sanotaan:) Kivaa valkoista viikonloppua! Osallistu arvontaan..

2 kommenttia:

  1. Ikea on paha. Aina sieltä löytyy jotain :)

    VastaaPoista
  2. Näin se on,mutta onneksi siellä pääsee harvoin käymään,muuten voisi talous kärsiä.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com