https://track.adtraction.com/t/t?a=1469291612&as=1252305661&t=1&tk=0&trt=2

4.10.2014

Helppoa iltanaposteltavaa ja Riviera Maison löytö

Välillä kiireet arkena antavat aihetta pieneen irtiottoon viikonloppuna. Itselle se tarkoittaa kotona vaikka jotain pientä purtavaa, hyvä lehti ja silmänruokaa siinä ympärillä; kaunis maljakko ja kukka tai kynttilä palamassa siinä lähellä. Hetki istahtaa alas ja olla vaan: makustella hyvää ruokaa,
lukea lehteä ja inspiroitua kauniista kuvista sekä nauttia hiljaisesta hetkestä.

Eilen kävin serkkuni kanssa ihastelemassa sisutusliikkeen antia iltamyöhällä. Mukaani lähti aivan ihanat valkoiset luontoaiheiset tyynynpäälliset ja nämä Riviera Maisonin servetit, jotka ovat kuvassa Today´s menu-otsikolla.  Niissä oli niin hauska sanoma, mitä päivän menu pitää sisällään.


Menu: ruisleipäneliöt, valkosipuligoudajuusto, ananastuorejuusto, viinirypäleet, omenat omasta puusta, juustosnacks, viini (First Cape, Italia 4,7%)Näihin tunnelmiin, hyvää lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa lauantai-iltaa. Minäkin olen löytänyt Riviera Maisonilta kivoja lautasliinoja hauskoilla teksteillä. Viikonloppuun kuuluukin juuri tuollainen pieni hemmottelu hyvällä ruualla ja tunnelmalla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! RM:n tuotteet ovat kivoja, ihastelin kaupassa niitä rottinkisia lampunvarjostimia.Pukinkonttiin toivelistalle:) Välillä täytyy hemmotella itseään, jaksaa paremmin!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com